Dansları ile olay olan Britney Spears hastalığını açıkladı! Meğer tedavisi yokmuş

Sosyal medyada çektiği dans videoları ile adından söz ettiren dünyaca ünlü şarkıcı Britney Spears, yakalandığı hastalığı açıkladı. ''Victoria'' hastalığı ile mücadele ettiğini ifade eden ve tedavisi olmadığını açıklayan Britney Spears, ''Dans ederken ağrı hissetmiyorum ama eskisi gibi hareket edemiyorum'' dedi. Ünlü şarkıcı hastalığı ile sevenlerini üzdü.

Sam Asghari ile geçtiğimiz aylarda nikah masasına oturan şarkıcı ve oyuncu Britney Spears, sosyal medyayı aktif kullanan isimler arasında yerini alıyor. "Victoria" hastalığına yakalandığını duyuran Britney Spears, şu açıklamada bulundu:

"Tanrı dışında bir tedavisi yok. Sinir hasarı bazen beyninize yeterince oksijen gitmemesine yol açıyor. Beyniniz sonunda duruyor. Sinir hasarı vücudun bir kısmında uyuşma yapıyor. Haftada üç kez uykumdan ellerimi tamamen uyuşması nedeniyle uyanıyorum. Sinirler çok küçük ve batıyor gibi hissettiriyor. Vücudumun sağ tarafında iğnelenme oluyor. Boynuma kadar fırlıyor ve en çok acıtan kısım şakağım... Acılı ve ağrılı..."

"O yerden çıktığımdan beri son üç yıldır hafif bilinçsiz vaziyetteyim. Yüzleşemedim" diyerek 2019'da psikolojik sorunları nedeniyle rehabilitasyon merkezinde tedavi görmesine bir gönderme yaptı. Hastalığını dans ettiği bir videoyla duyuran şarkıcı, paylaşımında "Dans ederken ağrı hissetmiyorum. Zihnim tamamen içimdeki çocuğa dönüşüyor ama eskisi gibi hareket edemiyorum" ifadesine de yer verdi.