Cemal Can Canseven Danla Bilic ile evli miydi? İşte Danla Bilic canlı yayın açıklaması!

Danla Bilic Instagram üzerinden yaptığı canlı yayın ile gündemde sıkça konuşulan konular arasındaki yerini aldı. Ünlü fenomen, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı canlı yayında hayranlarının sorularını yanıtladı. Survivor Cemal Can ile yakın arkadaş olduğu bilinen Danla Bilic bu kez kafaları oldukça karıştıran bir açıklama yaptı. Danla Bilic'in Cemal Can ile ilgili evlilik sözleri haberimizde…

Survivor Cemal Can ile Danla Bilic evlilik iddiaları ile gündemde. Survivor’ın sevilen yarışmacısı Cemal Can Canseven Danla Bilic ile yakın arkadaşlığı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde Danla Bilic’in Cemal Can ile 5 ay evli kaldıklarını belirten sözleri ise kafalarda soru işaretleri bıraktı. Konuya ilişkin ayrıntıları haberimizden bulabilirsiniz.

CEMAL CAN VE DANLA BİLİC EVLİ MİYDİ?

Youtube’da çektiği makyaj videolarının ardından sosyal medyada fenomen olan Danla Bilic, Instagram üzerinden canlı yayın yaptı. Bu yayınla takipçilerinin sorularını yanıtlayan Bilic, oldukça şaşkınlık yaratacak açıklamalarıyla gündemde yerini aldı.

Cemal Can Canseven ile 5 ay evli kaldıklarını söyleyen Danla Bilic, evliliklerinin ihanet yüzünden sona erdiğini ileri sürdü. Canlı yayındaki açıklamaları ise şu şekilde oldu;

"Şu an evli değiliz. Zamanında öyle bir dönemimiz oldu, 5 ay sürdü. Baktık evli yapamıyoruz, 'arkadaş kalalım' diye düşündük. Evet, ciddiyim. Can beni aldattığı için ayrıldık."

Ünlü fenomen, canlı yayın sırasında gelen bir soru üzerine ise "Yarın neden magazindeyim? Can'la evliliğimizi söylediğim için mi?" şeklinde yanıt verdi.

Danla Bilic, esprili ve sivri üslubuyla tanınıyor. Evlilik iddialarının doğru olup olmadığı ise henüz net bir şekilde bilinmiyor.