Survivor Damla kaç yaşında nereli Instagram adresi? Damla Can kimdir?

Survivor Damla kimdir kaç yaşında? Damla Can nereli Instagram’ı var mı? Survivor 2018 kadrosu içinde All Star takımı için yarışacak olan Damla Can 2016 yılında Survivor Gönüllüler takımı için mücadele etmişti. Survivor'a katıldığı dönemde hırsı ve mücadelesiyle Gönüllüler takımının önemli isimlerinden olan Damla Can Survivor 2018'de All Starla takımı adına mücadele edecek. Bu sezon Nagihan’la yaşadığı tartışmalarla sık sık gündeme gelen Survivor Damla kimdir kaç yaşında hakkında merak edilen soruların yanıtları haberimizde yer alıyor. Survivor 2016'da yarışan Damla 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor.Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerinetopluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığında. Survivor 2016'da Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor.

Survivor Damla kimdir? Damla Can kaç yaşında nereli Instagram adresi nedir? Survivor’un bu sezon dikkat çeken karakterlerinden birisi olan Damla Can hakkında yarışmanın takipçileri araştırma yapıyor. Survivor All Star 2018’de ünlüler takımında yer alan Damla, daha önce 2016 Survivor’a katılmış ve büyük sükse yapmıştı. Sportif kimliğiyle ön plana çıkan Survivor Damla hakkında merak edilenler haberimizde bulunuyor. İşte, Survivor Damla kimdir kaç yaşında nereli sorusunun yanıtı. Survivor 2016'da Damla Can'ın sigara içme görüntüleri yarışmanın önüne geçmişti. Montaj ekibinin kaçırdığı görüntüler Survivor severlerin gözünden kaçmamış, Damla Can'ın sigara içerken görüntüleri gündeme oturmuştu. Damla Can'ın sigara içme görüntüsüyle ilgili yapma ihtiyacı hisseden Acun; konuyla ilgili, görüntüleri doğrular nitelikte bir açıklama yaparak, Damla'yı uyarmıştı. Damla da özür dileyerek böyle bir şeyin bir daha yaşanmayacağına dair söz verdi. Survivor 2018'in 17 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde oynanan ödül oyununda ödül olan kekleri kazanan takıma kişi başı 3 adet verildi. Engeller aşılarak sona gelindiğinde 2 adet Amerikan futbol topunu sepetin içine basket atmaya çalışıldı.

SURVİVOR DAMLA KİMDİR?

Survivor 2016'da yarışan Damla 1990 yılında İstanbul'da doğdu. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla Can jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor.Spor yaptığı esnada fotoğraflarını paylaşan Damla düzgün fiziğiyle dikkatleri üzerinetopluyor. Damla Can; 27 yaşında 171 boyunda ve 56 kilogram ağırlığında. Survivor 2016'da Gönüllüler takımının öne çıkan yarışmacılarından biri olan Damla düzgün fiziği ve güler yüzüyle dikkat çekiyor. Özel bir spor salonunda eğitici olarak çalışan Damla, Jimnastik, step, aerobik ve fitness dersleri veriyor.

Survivor 2016’da hem başarısıyla hem de güzelliğiyle konuşulan Damla, finale kalarak büyük bir başarı elde etmişti.

Survivor 2016'da Damla Can'ın sigara içme görüntüleri yarışmanın önüne geçmişti. Montaj ekibinin kaçırdığı görüntüler Survivor severlerin gözünden kaçmamış, Damla Can'ın sigara içerken görüntüleri gündeme oturmuştu. Damla Can'ın sigara içme görüntüsüyle ilgili yapma ihtiyacı hisseden Acun; konuyla ilgili, görüntüleri doğrular nitelikte bir açıklama yaparak, Damla'yı uyarmıştı. Damla da özür dileyerek böyle bir şeyin bir daha yaşanmayacağına dair söz verdi.

SURVİVOR'DA NELER YAŞANIYOR?

Survivor 2018'in 18 Şubat Pazar akşamı yayınlanan bölümünde ilk dokunulmazlık oyunu oynandı ve kazanan takım All Star oldu. TV8 ekranlarının sevilen yarışması Survivor’da bu akşam dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımından bir kişi adaya veda edecek.

Dokunulmazlık oyununun ardından gerçekleştirilecek ada konseyinde elenme adayı olacak isimler belirlenecek. Dokunulmazlığı kaybeden Gönüllüler takımından hangi isimler yazılacak?

SURVİVOR 2018'DE SON ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Survivor 2018'in 17 Şubat Cumartesi akşamı yayınlanan bölümünde oynanan ödül oyununda ödül olan kekleri kazanan takıma kişi başı 3 adet verildi. Engeller aşılarak sona gelindiğinde 2 adet Amerikan futbol topunu sepetin içine basket atmaya çalışıldı.

Ödül oyununun ilk mücadelesinde Ümit Karan Melih'e karşı yarıştı ve bu mücadelede Ümit Karan galip geldi. İkinci mücadelede Sahra ile Gizem arasında oynanan oyunda kazanan taraf Sahra oldu ve All Starlar durumu 2-0 yaptı. Üçüncü mücadelede Murat Ceylan ile Marcus yarıştı ve Gönüllüler durumu 2-1 yaptı. Dördüncü mücadelede Funda ile Merve yarıştı ve Merve kazanarak durumu 3-1 yaptı. Bir sonraki yarış ise Nihat Doğan ile Cumali Akgül arasında gerçekleşti. Nihat Doğan bu yarıştan galip geldi, durum 4-1.

Altıncı mücadelede Nevin ile Damla arasında oynanan yarışta Damla durumu 5-1 yaptı. Yedinci karşılaşmada Ramazan ile Turabi yarıştı ve kazanan taraf Turabi oldu, durum 6-1. Sekizinci yarışta Sema Yağmur'a karşı yarıştı, kazanan taraf Sema oldu ve durum 7-1. Bir sonraki yarışta Nihat Doğan ile Anıl yarıştı ve Nihat Doğan bu yarıştan galip geldi, durum 8-1. Onuncu mücadelede Funda ile Sahra yarıştı ve Sahra durumu 9-1 yaptı. Yarışmanın son mücadelesi ise Murat Ceylan ile Anıl yarıştı, Murat bu karşılaşmadan galip gelerek yarışmanan kazanan takımını açıkladı, durum 10-1.

Gönüllüler takımında Birsen, All Star takımında ise Ecem sağlık problemleri sebebiyle ödül oyununda oynamadı.