Daha Hızlı Daha Öfkeli oyuncuları arasında kimler var? Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi konusu nedir?

Bu akşam saat 20:00'da Atv'de yayınlanacak olan Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi izleyicilerine keyifli dakikalar yaşatacak. 2003 yılı yapımı olan filmin başrolünde Paul Walker yer alıyor. Hızlı ve Öfkeli; hız, heyecan, macera, güzel kadınlar ve muhteşem arabalar arasında akıp giden ve hiç düşmeyen temposu ile bir kez daha izleyicisi ile buluşuyor.

Daha Hızlı Daha Öfkeli filmi bu akşam saat 20:00'da Atv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Filmin yönetmeni John Singleton, heyecan ve macera ile izleyicisinin ayaklarını yerden kesiyor. 2003 yılı yapımı olan filmin başrolünde Paul Walker yer alıyor.

DAHA HIZLI DAHA ÖFKELİ KONUSU NEDİR?

Hızlı ve Öfkeli; hız, heyecan, macera, güzel kadınlar ve muhteşem arabalar arasında akıp giden ve hiç düşmeyen temposu ile bir kez daha izleyicisi ile buluşuyor. Emekliye ayrılan Brian O'Connor, kendisini baştan çıkaran sokak yarışları ve yeraltı dünyasının kirli işlerine bulaşmadan duramaz. Eski dostu Roman Pearce ile birlikte takım kuran O'Connor, kirli para naklini gerçekleştirme operasyonu ile Miami'li tüccar Carter Verone'u yakalamanın peşindedir. Bu sırada el altından çalışan casus Monica Fuentes ile işbirliği yapar. Filmin yönetmeni John Singleton, heyecan ve macera ile izleyicisinin ayaklarını yerden kesiyor!

DAHA HIZLI DAHA ÖFKELİ OYUNCULARI KİMLER?

Daha Hızlı Daha Öfkeli filminin oyuncu kadrosunda; Cole Hauser, Eva Mendes, Paul Walker, Tyrese Gibson yer alıyor.