Daft Punk'tan hayranlarını üzen karar! Resmen dağıldılar...

Homework , Discovery, Human After All ve Random Access Memories gibi albümleriyle dünya çapında büyük heyecan yaratan ünlü müzik grubu Daft Punk resmen dağıldı! İlk olarak 1993 yılında ortaya çıkan ve Fransız house müzik hareketinin bir parçası olarak 1990'ların sonlarında popülerlik kazanan Daft Punk Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter ikilisi ile günümüze kadar milyonlarca hayran kitlesine ulaştı.

Dünyaca ünlü müzik grubu Daft Punk'tan hayranlarını üzen haber geldi. 1993 yılında Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter tarafından Paris'te kurulan Daft Punk dağıldığını açıkladı. Daft Punk halkla ilişkiler sorumlusu Kathyrn Frazier, pitchfork adlı web sitesi aracılığıyla ayrılığı doğruladı. Uzun yıllardır müzik piyasasında önemli bir yere sahip olan grup bu kararı ile herkesi şaşırttı.

DAFT PUNK RESMEN DAĞILDI!

Daft Punk halkla ilişkiler sorumlusu Kathyrn Frazier, pitchfork adlı web sitesi aracılığıyla ayrılığı doğruladı. Frazier, ayrılığın spesifik bir nedeni olmadığını söyledi ancak 28 yıllık grubun bitişini kabul etti.

Daft Punk, 1993 yılında Guy-Manuel de Homem-Christo ve Thomas Bangalter tarafından Paris'te kurulan bir Fransız elektronik müzik ikilisidir. Fransız house müzik hareketinin bir parçası olarak 1990'ların sonlarında popülerlik kazandılar; house müziğinin unsurlarını funk, techno, disko, rock ve synthpop ile birleştirerek takip eden yıllarda da başarılı oldular. 1999'dan bu yana halka açık görünümlerin çoğunda ve televizyonda robot kişilikleri üstlenmek ve nadiren röportaj vermek veya görünmek için süslü kask ve eldiven giydiler. İkili, 1996'dan 2008'e Ed Banger Records'un başkanı Pedro Winter (Meşgul P olarak da bilinir) tarafından yönetildi.