CZN Burak kimdir, kaç yaşında? Çok Güzel Hareketler konuğu CZN Burak Özdemir nerelidir?

CZN Burak takma adıyla ünlenen Burak Özdemir sosyal medyada paylaştığı tarif videoları ile fenomen olmuştu. İstanbul'da birçok ilçede şube açan CZN Burak bu akşam Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezona katılıyor. İzleyiciler ''CZN Burak kimdir, kaç yaşında? CZN Burak Özdemir nerelidir?'' sorularının yanıtını araştırıyor...

CZN Burak, televizyon gündeminde merakla araştırılan isimler arasında yerini aldı. CZN Burak takma adıyla ünlenen Burak Özdemir sosyal medyada paylaştığı yemek tarifleri hazırlama ve sunma tekniği ile fenomen oldu. CZN Burak bu akşam Çok Güzel Hareketler 2 yeni sezona konuk olarak katılıyor. Peki, CZN Burak kimdir, kaç yaşında? CZN Burak Özdemir nerelidir?

CZN BURAK KİMDİR, KAÇ YAŞINDADIR?

CZN Burak ya da gerçek adıyla Burak Özdemir (d. 24 Mart 1994, İstanbul) Türk şef ve lokantacı, internet fenomenidir. İstanbul'da doğdu. Aslen Hatay Yayladağı Yoncakaya köyündendir.

Hatay Medeniyetler Sofrası adlı lokanta zincirinin sahibidir. Arap ve Anadolu Mutfağına ait yemekleri kameraya karşı gülümseyerek yaptığı yemek şovlarını sosyal medya platformlarında yayımlayarak "Smiley bae" adıyla tanınmış ve bir internet ünlüsü olmuştur.

Tekstil firması sahibi olan babasının desteğini alarak 2009'da Aksaray'da Hatay Medeniyetler Lokantası adlı bir kebapçı açtı. Birkaç yıl içinde farklı şubeler açarak bir lokanta zinciri kurdular. Burak Özdemir, sosyal medyadan paylaştığı yemek videoları ile ünlendi. Instagram hesabı yüksek takipçi sayılarına ulaştı. Videolarında kameradan gözlerini ayırmadan yemek yapması ile tanınır.