Cüneyt Arkın'ın vefatı yasa boğdu... Ünlü isimlerden Cüneyt Arkın paylaşımları

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın'ın vefatı tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Cüneyt Arkın'ın vefat haberinin ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. İşte ünlü isimlerden Cüneyt Arkın paylaşımları...

Yeşilçam'ın usta isimlerinden olan Cüneyt Arkın, dün gece saatlerinde rahatsızlanarak Beşiktaş, Ulus'ta bulunan özel bir hastanede tedavi altına alındı. Cüneyt Arkın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yeşilçam'ın usta ismi Cüneyt Arkın hayatını kaybetti! Bir devir daha kapandı

ÜNLÜ İSİMLERDEN CÜNEYT ARKIN PAYLAŞIMLARI

Hayata gözlerini yuman Arkın'ın ardından ünlü isimler sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulundu. İşte ünlü isimlerden Cüneyt Arkın paylaşımları...

İBRAHİM BÜYÜKAK

"Türk Sinemasının gelmiş geçmiş en büyük aktörlerinden, çocukluk idolümüz, Malkoçoğlumuz, Battal Gazimiz, Cüneyt Arkın'ı kaybetmişiz... Hepimizin başı sağ olsun..."

GÖKHAN KESER

"Çok önemli bir değerimizi, çok büyük bir ustayı kaybetmişiz. İnanılmaz üzüldüm. Mekanı cennet olsun.. Adın nesiller boyu hafızalardan silinmeyecek. Allah yakınlarına sabır versin."

ÜMİT ERDİM

"Mekanı cennet olsun."

NURGÜL YEŞİLÇAY

"Canım benim... Allah rahmet eylesin! Çok üzgünüm üzgünüz"

CELİL NALÇAKAN

"Cüneyt Bey bence, sinemamızın en büyük jönüydü... Daima da öyle kalacak. Ailesinin ve hepimizin başı sağ olsun. Mekânı cennet olsun."

İBRAHİM KALIN

"Kara Murat,

Malkoçoğlu,

Battal Gazi,

Dünyayı Kurtaran Adam...

Türk sinemasının efsane ismi sevgili Cüneyt Arkın'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum. Mekanı cennet olsun. Hepimizin başı sağ olsun."

ARMAĞAN ÇAĞLAYAN