Çukur'un yıldız oyuncusundan beklenmedik karar! Mesleği bırakacak!

Çukur dizisinde canlandırdığı Vartolu karakteriyle adından söz ettiren Erkan Kolçak Köstendil ikinci mesleğiyle ilgili aldığı kararla hayranlarını şaşırttı. Bir yandan oyunculuk kariyerini sürdüren ünlü oyuncu diğer yandan da futbolculuk yapıyordu. Kısa bir süre önce bir alışveriş merkezinin çıkışında objektiflere takılan ünlü oyuncu yeni film projesi hakkında detayları açıkladı. Erkan Kolçak Köstendil açıklamasında, ''Ben de bu sene futbolu bırakıyorum.'' ifadelerini kullandı.

Çukur'un başrol oyuncusu ikinci mesleği bıraktı. Hayranları üzüntüden kahroldu. Çukur dizisinin ardından yeni film ve dizi projelerini değerlendiren ünlü oyuncu Erkan Kolçak Köstendil aldığı kararı sevenleriyle paylaştı. Hem futbolculuk hem de oyunculuk mesleğini birlikte sürdüren ünlü isim aldığı son kararla bu sene futbolu bırakacağını duyurdu. Köstendil'in aldığı bu karar sevenlerini şaşırttı.

YENİ PROJESİ HAKKINDA KONUŞTU

Geçtiğimiz günlerde bir AVM'nin çıkışında görüntülenen ünlü oyuncu yeni film projesi hakkında detayları paylaştı.

"ŞİMDİDEN KOLTUĞU ONA DEVREDEBİLİRİM"

Ünlü oyuncu "Yeni filmimiz 'Tamirhane'nin çekimleri bitti. 11 Kasım'da vizyona girecek. Çok iyi bir oyuncu kadrosu var. Güzel bir kara komedi oldu. Oğlum Marsel setlere geliyor ve benden daha çok meraklı. Şimdiden koltuğu ona devredebilirim" dedi.

RESMEN BIRAKTI

Erkan Kolçak Köstendil açıklamasında, "Futbola da çok meraklı. Ben de bu sene futbolu bırakıyorum. Hollanda'ya gidip geliyoruz. Orada da 9 bölümlük büyük bir projem olacak" açıklamasında da bulunarak futbolu bıraktığını ifade etti.