Çukur'un Yamaç Koçovalı'sıydı: Herkesi şaşırttı! İşte Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleği…

Aras Bulut İynemli; Çukur, İçerde ve Öyle Bir Geçer Zaman Ki dahil olmak üzere birçok farklı projede rol almıştı. Ayrıca Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteri ile pek çok insanın dikkatini çekmişti. Öte yandan Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleğini öğrenen hemen herkes şaşırabiliyor. Detaylar haberimizde…

Aras Bulut İynemli; Öyle Bir Geçer Zaman Ki, İçerde, Çukur ve Tamam mıyız? dahil olmak üzere pek çok farklı projede rol aldı. Ayrıca birçok dizisever Aras Bulut İynemli'yi Çukur dizisinde canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteri ile hatırlayabiliyor.

ÇUKUR DİZİSİNİN YAMAÇ KOÇOVALI'SI

Çukur dizisi, 2017 yılında izleyicilerin karşısına çıktı. Yönetmenliğini Sinan Öztürk'ün yaptığı dizi, kısa sürede birçok dizi tutkunu tarafından beğenildi.

Çukur dizisinde dikkat çeken karakterlerden bazıları; Yamaç Koçovalı, Vartolu Saadetttin, Sena Koçovalı ve Cumali Koçovalı olarak sayılabiliyor. Dizideki karakteri canlandıranlar ise sırasıyla; Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Dilan Çiçek Deniz ve Necip Memili.

Öte yandan Çukur dizisini izleyen pek çok insanın dikkatini, Aras Bulut İynemli'nin canlandırdığı Yamaç Koçovalı karakteri çekiyordu. Bu nedenle Çukur dizisi sona ermiş olsa bile, Aras Bulut İynemli ile ilgili gelişmeler pek çok insan tarafından takip ediliyor.

Peki, Aras Bulut İynemli'nin gerçek mesleği ne?

ARAS BULUT İYNEMLİ'NİN GERÇEK MESLEĞİ

Aras Bulut İynemli, oyunculuk performansı ile hemen herkesin beğenisini topluyor. Bu nedenle pek çok insan oyunculuk ile ilgili bir bölümden mezun olduğunu düşünüyor. Bunun sonucunda ise Çukur dizisinin Yamaç Koçovalı'sının bölümünü öğrenenler şaşırabiliyorlar.

Oyunculuk performansı ile hemen herkesin dikkatini çeken İynemli, İstanbul Teknik Üniversitesi Uçak Mühendisliği bölümü mezunu.