Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil yeni dizisini sosyal medyadan duyurdu! Çukur'a geri dönecek mi?

Erkan Kolçak Köstendil, Çukur'a ara verdiği bu süreçte yeni dizi duyurusu yaptı. Daha önce de Bülent Şakrak ile birlikte pandemi döneminde hazırladığı mini dizi “Pes Artık” ile youtube'da yol almaya başlayan Köstendil, yine benzer bir projeyi hayata geçirdi.

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil'in diziye dönüşü heyecanla bekleniyordu ancak Vartolu Sadettin yeni projesini duyurdu bile. Temmuz ayında oğlu Marsel'in dünyaya gelmesinden sonra ailesi ile daha fazla vakit geçirmek için diziden izin kopartan oyuncu, bir süreliğine hikayede görünmeyecek.

Oyuncunun yeni dizisinin ismi ise Konuşma… İlk fragmanını instagram hesabından paylaşan Köstendil, yakında dizinin bölümlerinin youtube kanalında yayınlanacağını da açıkladı.

Çukur dizisinde izleyicilerin bir süredir göremediği oyuncu, yakında youtube kanalında farklı bir karakterde yer alacak. Rol alan isimler de çok iddialı… Köstendil, sosyal medya paylaşımında dizide rol alan arkadaşlarını da yazdı. Aslıhan Gürbüz, Cansu Tosun, Görkem Şarkan, Kenan Tosun dizide rol olan isimler olarak dikkat çekiyor.

Köstendil mesajında müziklerin ise Hekimoğlu dizisinde Orhan karakterine hayat veren Okan Yalabık olduğunu da yazdı:

“KONUŞMA” çok yakında MiniDiziChannel YouTube kanalında… 

Vartolu Saadettin Çukur'a ne zaman dönecek? Çukur Vartolu neden yok?

Seren Serengil'den İbo Show'a ağır eleştiri: Hastane odası ziyareti gibi!

Nihal Candan'dan pişmanlık itirafı: Murat Boz'la olan parti ilişkim...

Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i Demet Özdemir'den siyah beyaz paylaşım

Kylie Jenner zirveyi kaptırmadı! Yıllık kazancı dudak uçuklattı