Hazal Subaşı kimdir, nereli, kaç yaşında? Hazal Subaşı, Çukur dizisinden neden ayrıldı?

Çukur dizisiin son bölümünde garip bir ayrılık yaşandı. Nehir karakterini canlandıran Hazal Subaşı'nın diziden ayrılışına kimileri çok seviniriken, kimileri ise Yamaç'a fena kızdı. Sosyal medyada gündem olan Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı diziden neden ayrıldı? Hazal Subaşı kimdir kaç yaşında nereli evli mi soruların yanıtları merak konusu oldu.

Hazal Subaşı, Çukur dizisindeki Nehir karakteriyle tanınıyordu. Dün akşam ekrana gelen Çukur dizisinde bazı ayrılıklar yaşanırken Yamaç'tan hamile olan Nehir'in gidişi izleyenleri ikiye böldü adeta! Sosyal medyada kimi izleyiciler tarafından tepkilere neden olurken kimileri tarafından ise ayrılması sevinçle karşılandı. Peki Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı diziden neden ayrıldı? Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında, nereli? 

Show TV’de dün akşam yeni bölümü ekrana gelen Çukur dizisinde ilginç gelişmeler yaşandı. Yamaç’ın yine ipleri eline aldığı bölümde bazı ayrılıklar yaşandı ama bir gidiş vardı ki izleyenleri ikiye böldü adeta! Yamaç’tan hamile olan Nehir, Medet’i oyuna getirip evden kaçtı. Yamaç’a bıraktığı mektupta oğlu için gitmek zorunda kaldığını yazdı.

Bu arada Efsun’dan vazgeçemeyen Yamaç ise Nehir’in gitmesiyle hem şaşırdı hem de şaşırttı! Yamaç’ın Nehir’in peşine düşmemesini, çocuğunun ve Nehir’in hayatını kurtarmak, onu beladan uzak tutmak için olduğu görüşünde izleyici.

Ancak Efsun’un hamile olmasıyla birlikte Çukur’u izleyenler ikiye bölünmüştü. Efsun’u Yamaç’a yakıştırmayan, Nehir’i zor bir duruma sokan Yamaç için şimdi sosyal medyada izleyenleri iki farklı yoruma yönelten bir durum oluştu.

Nehir gibi bir kadının Yamaç için daha doğru bir seçim olacağı görüşünde olanlar, Efsun’u yakıştıramadıklarını söylerken Yamaç’a kızıyorlar. Nehir’in gitmesine üzülen izleyici, Efsun’un varlığından hiç hoşnut değil.

Aynı anda iki kadınla birlikte olan ve ikisini de hamile bırakan Yamaç’ı fena halde gömen yorumlar da yok değil! “Leşsin, iğrençsin, sana Efsun yakışır, Nehir’i haketmiyordun zaten” şeklinde pek çok yorum yapılmakta.

Bazı izleyiciler ise Nehir’in gidişi için “Çok iyi oldu, sonunda, kurtulduk, gidişin olsun da dönüşün olmasın, güle güle” sözleriyle sevindiklerini de ifade eden yorumlar yapmaktalar.

Hazal Subaşı’nın hayat verdiği Nehir, karnında Yamaç’ın oğluyla gitti ama bu gidişin bir şekilde dönüşü olacağı görüşü hakim. Yamaç’ın vakti geldiğinde çocuğunu ve Nehir’i bulacağı ihtimali bir köşede duruyor şimdilik.

Bu arada dizide Nehir’in vedası sosyal medyada da büyük gündem oluşturdu. Nehir, 6 saat 10 dakika boyunca gündemde kaldı. İzleyenleri ikiye bölen bu olayla ilgili gelen yorumlardan bazılarını aşağıda görebilirsiniz. İzleyicinin ne kadar ayrı kutuplarda Nehir ile ilgili görüşleri olduğu da görülmekte. Bir kısım çok üzülürken, bir diğer kısım ise çok sevinmiş!

İşte Nehir’in gidişi, Yamaç’a yazdığı mektup ve gelen yorumlardan bazıları…

HAZAL SUBAŞI KİMDİR?

Hazal Subaşı 2 Mayıs 1996 İzmir doğumlu, Türk oyuncu ve mankendir. Miss Turkey 2015 yarışmasında üçüncü olmuştur. 1996 yılında İzmir’de dünyaya gelen Hazal Subaşı, Elidor Miss Turkey yarışmasında 2016 yılı finalisti olması ile dikkatleri çeken bir isim. İzmir Ekonomi Üniversitesi’nde Halkla İlişliler ve Reklamcılık bölümünde eğitim gören Hazal Subaşı, "Adını Sen Koy" dizisi ile ilk defa bir dizide başrol oynadı. Hem oyunculuk performansıyla hem de güzelliğiyle dikkat çeken Hazal Subaşı son olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Bir Umut Yeter dizisinde rol aldı. Hazal Subaşı son olarak Çukur dizisinde boy göstermeye başladı.

Hazal Subaşı doğum tarihi : 2 Mayıs 1996

Hazal Subaşı kaç yaşında : 24 yaşında

Hazal Subaşı nereli : İzmir

Hazal Subaşı boyu kaç : 1,66 m

Hazal Subaşı kilosu kaç : 52 kg

Hazal Subaşı burcu ne : Boğa

HAZAL SUBAŞI KARİYERİ

İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık bölümünde eğitim görmekte olan Hazal Subaşı, 2015 yılında katıldığı Miss Turkey yarışmasında 3. seçildikten sonra oyuncu olmaya karar vererek bu yönde eğitimler almıştır.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan; başrolü Erkan Meriç ile paylaştığı Adını Sen Koy dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamış ve başrol oynamıştır. Asıl çıkışını ise bu dizide yapmıştır. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Halka dizisinde Bahar karakterine hayat veren Hazal Subaşı, Show Tv'de yayinlanan Çukur dizisinin kadrosuna katılmıştır.

HAZAL SUBAŞI ROL ALDIĞI DİZİLER NELERDİR?

2016-2018 : Adını Sen Koy (Zehra Kaya Kervancıoğlu)

2018 : Bir Umut Yeter (Elif Özkan Karabey)

2019 : Halka (Bahar Berkes)

2019 : Çukur (Nehir)

HAZAL SUBAŞI KAZANDIĞI ÖDÜLLER NELERDİR?

2015 : Miss Turkey(Üçüncülük)

2018 : Kıbrıs Havadis Medya Ödüllerİ (Yılın En İyi Kadın Oyuncusu)

Çukur'un Nehir'i Hazal Subaşı'nın makyajsız hali şaşırttı!

Hazal Subaşı kimdir, kaç yaşında? Rıza Kocaoğlu'nun sevgilisi Hazal Subaşı nereli?