Çukur'un İdris Babası Ercan Kesal yeni dizisinde yine yargı dağıtacak!

Atv'nin yeni sezonda iddialı dizileri arasında yer alan Aldatmak bu akşam ilk bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkacak. Oyuncu kadrosu ve hikayesiyle büyük beğeni toplayan dizide sürpriz bir isimde rol alıyor. Çukur dizisinde canlandırdığı İdris Baba karakteri ile büyük beğeni toplayan Ercan Kesal Aldatmak dizisinin kadrosunda yer alıyor...

Atv'nin yeni dizisi Aldatmak bu akşam saat 20:00'da izleyicisinin karşısına çıkacak. TIMS&B imzasıyla atv ekranına gelecek olan Aldatmak, ilk bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitleyecek. Dizinin oyuncu kadrosunda ise Çukur'un İdris Babası Ercan Kesal'da var. Ercan Kesal yeni dizisinde avukat olarak karşımıza çıkıyor...

Yönetmenliği Murat Saraçoğlu'na, senaryosu usta kalem Yıldız Tunç'a ait olan Aldatmak çarpıcı hikayesi ve birbirinden başarılı oyunculuk performanslarıyla ekrana gelecek. Vahide Perçin'in aile mahkemesi hakimi Güzide Yenersoy'u canlandırdığı Aldatmak'ta bir diğer duayen oyuncu Ercan Kesal ise avukat Sezai'yi canlandıracak.

Sezai, Nevşehir ve Ankara'da kendi hukuk bürosu olan çok başarılı bir avukattır. Avanoslu, şiir ve edebiyat düşkünü, eşiyle ayrı, iki çocuk sahibi bir babadır. Güzide (Vahide Gördüm) ve Tarık (Mustafa Uğurlu) ile okul zamanında çok yakın bir dostlukları olsa da, Güzide ve Tarık sevgili olunca gruptan uzaklaşmıştır. Otuz yıl sonra Güzide'yle yolu tekrar kesişince hayatında yepyeni bir sayfa açılacaktır.

Gündem yaratacak dizinin performanslarıyla çok konuşulacak oyuncu kadrosunda ise; Vahide Perçin, Ercan Kesal, Mustafa Uğurlu, Cem Bender, Yusuf Çim, Caner Şahin, Feyza Sevil Güngör, Asena Girişken, Cem Sürgit, Meltem Baytok, Hatice Deniz, Burcu Söyler, Merve Altınkaya, Kerem Müsligil, Esin Alpogan, Neyra Kayabaşı, Burak Acar, Arda Atak, Canan Ürekil, Batuhan Sel, Masal Ayşe Gencer, Ege Semih Erken, Eda Özel yer alıyor.

Aldatmak dizisi konusu nedir? Aldatmak nerede çekiliyor, oyuncuları kimler?