Çukur'un Efsun'u Damla Sönmez'den 'Durdurun Dünyayı' performansı

Çukur dizisine sonradan dahil olan Damla Sönmez'in oyunculuğu çok beğenildi. Dizide Efsun karakterini canlandıran ünlü oyuncu, dün yayınlanan yeni bölümde sahneye çıktı. Mikrofonu eline alan başarılı oyuncu 'Durdurun Dünyayı' şarkısını söyledi. Sönmez'in kendi sesiyle gerçekleştirdiği bu performans izleyicilerden tam not aldı.

Dün akşam yayınlanan Çukur'un yeni bölümünde Aras Bulut İynemli ve Damla Sönmez'in yıldızı parladı. İlk defa bir bölüm iki karakter üzerine kurgulandı ama sonu güzel bitmedi. Efsun diziye ilk katıldığında Yamaç'ın düşmanıydı ve intikam almak istiyordu. Ancak hikayenin devamında gönlünü Yamaç'a kaptırdı ve hamile kaldı. Dün akşamki yeni bölümde dizi 2 yıl ileriye sarıldı. Herkes ikilinin kavuşmasını beklerken senaryo bambaşka bir hal aldı.

2 yıl önce Efsun'u arayan Yamaç azılı düşmanı Kunkar'a esir düşmüştü. Kunkar, Yamaç'ı Afganistan'a sürgün etti ve adını unutturmayı hedefledi. Yıllarca orada kalan Yamaç kendisine yapılanları unutmadı ve Çukur'a geri döndü.

Bu sırada Yamaç'a kavuşamayan ve kızını dünyaya getiren Efsun çok çaresiz kaldı. Kötü adamların eline düşen Efsun, çocuğunu görebilme umuduyla her denileni yapıyordu. Efsun'u ellerinde tutan adamlar ise pavyona çıkarıp şarkı söyletiyorlardı. O sahnelerden birinde "Durdurun Dünyayı" şarkısını söyleyen Damla Sönmez'in performansı çok beğenildi. Dün akşam Çukur yayınlanırken sosyal medyada 'Efsun' etiketiyle 100 binden fazla tweet paylaşımında bulunuldu.