Çukur'un Cumali'si Necip Memili kızından sonra değişen hayatını anlattı: Şu anki durumum mucize

Show TV'de ekrana getirilen Çukur dizisinde Cumali karakterine hayat veren ünlü oyuncu Necip Memili bir derginin Nisan sayısına röportaj verdi. Kızını kucağına almasının ardından hayatının değiştiğini ifade eden Memili, '8 aylık bir kız çocuğum var. Ve fark ettim ki kız çocuğu insana bir destur, edep ve izan getiriyor. Konuşmanız, tavrınız, olaylara bakış açınız değişiyor. Sinirleneceğiniz bir şeye sinirlenmemeyi öğreniyorsunuz. Ağzınızdan çıkacak her cümleye dikkat ediyorsunuz' dedi.

Başarılı oyunculuk performansı ile herkesi kendine hayran bırakan Show TV'nin reyting rekorları kıran dizisi Çukur'da Cumali karakterine hayat veren Necip Memili, ReTouch dergisinin Nisan sayısına özel açıklamalarda bulundu.

Hayatına dair bilinmeyenlerini ilk kez anlatan Necip Memili, kızının doğmasının ardından hayatının tamamen değiştiğini açıkladı.

'KIZ ÇOCUĞU DESTUR, EDEP VE İZAN GETİRİYOR'

Necip Memili, kızının doğmasından sonra hayatının değiştiğini şu sözlerle anlattı: '8 aylık bir kız çocuğum var. Ve fark ettim ki kız çocuğu insana bir destur, edep ve izan getiriyor. Konuşmanız, tavrınız, olaylara bakış açınız değişiyor. Sinirleneceğiniz bir şeye sinirlenmemeyi öğreniyorsunuz. Ağzınızdan çıkacak her cümleye dikkat ediyorsunuz.

'ŞU ANKİ DURUMUM MUCİZE'

Bundan 1,5 sene önce ben, "Çocuk sahibi olmam ve biriyle evlenmem. Hayatımdan memnunum" diyen birisiydim. Şu anki durumum benim için bir mucize. Artık birinin hayallerinin gerçekleşmesi için çalışan biriyim. Kızımın ve eşimin'