Kubilay Aka'nın yeni imajı çok konuşulur! Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka dur durak bilmiyor!

Show Tv'nin efsane dizilerinden biri olan Çukur'da canlandırdığı Celasun karakteriyle büyük beğeni toplayan Kubilay Aka setten sete koşuyor. Kubilay Aka'nın yeni projesindeki yeni imajı ise oldukça dikkat çekici.

Çukur dizisinde hayat verdiği Celasun karakteri ile hafızalara kazınan Kubilay Aka durdurak bilmiyor. Aka'nın Hazar Ergüçlü ile birlikte rol aldığı ve hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği yeni dijital dizisi Sadece Arkadaşız, Exxen dijital platformunda henüz yeni yayınlanmışken oyuncudan yeni proje müjdesi geldi.

Ünlü yönetmen Çağan Irmak'ın yeni filmi Sevda Mecburi İstikamet'in oyuncu kadrosunda yer alan Kubilay Aka setten ilk gününü sosyal medya hesabı üzerinden takipçileri ile paylaştı. Kubilay Aka'nın yeni projesindeki tarzı ise dikkatlerden kaçmadı.

Çağan Irmak'ın senaryosunu yazıp yönetmenliğini üstlendiği yeni sinema filmi Sevda Mecburi İstikamet Orchestra Content yapımcılığında ilk setine çıktı. Başrollerinde Selçuk Yöntem, Selin Şekerci, Kubilay Aka, Elif Ceren Balıkçı ve Günay Karacaoğlu'nun yer aldığı Sevda Mecburi İstikamet'in konuk oyuncu kadrosunda da Hilmicem İntepe, Selçuk Borak, Ali Savaşçı, Nergis Öztürk ve Şebnem Sönmez'in de aralarında bulunduğu ünlü isimler yer alıyor.

Müziklerini de Teoman'ın yaptığı filmin dağıtımcılığını CJ ENM Türkiye üstleniyor. Sevda Mecburi İstikamet, Ocak ayında sinemada izleyicisiyle buluşacak.