Çukur'un Azeri'i Cihangir Ceyhan'dan çarpıcı açıklama: Çapkınlık peşinde koşarsan kendini bozarsın

Sıfır Bir dizisinde popüler olan ve daha sonra Çukur dizisine hayat verdiği Azer karakteri ile gönüllere taht kuran Cihangir Ceyhan verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulundu. ‘Çapkınlık peşinde koşarsan kendini bozarsın' diyen yakışıklı sözleri ile herkesi şaşırttı.

Çukur’un Azeri’i Cihangir Ceyhan, Hürriyet’ten Hakan Gence’ye samimi açıklamalarda bulundu. Cihangir Ceyhan, ‘Sokak çocuğu gibi bir havan var. Öyle miydin?’ sorusuna ‘Çoğunlukla sokakta büyüyen ama hatanın, yanlışın içine girmeyecek kadar sokağın ne olduğunu bilen, sokağı hazmetmiş biriyim. Sokakta olmak insana daha büyük bir bilinç kazandırıyor. Adeta bir ‘survivor’ın içinde, 13-14 yaşında, hayatta hedef oluyorsun.’ yanıtını verdi.

Son dönemin en popüler isimlerinden olan Cihangir Ceyhan, ‘Tanındıktan sonra neler değişti?’ değişti sorusuna verdiği cevapla şaşırttı.

‘BURALARIN HAYALİNİ KURDUĞUM YER OLMADIĞINI GÖRDÜM’

Şimdilerde Alev Alev dizisinde Ömer karakteri ile izleyici karşına çıkan Ceyhan, ‘Buraların aslında o kadar da hayalini kurduğum yerler olmadığını gördüm. Şimdi de kendime başka bir altmetin yarattım.

Bu işleri yaptıktan sonra kendi işlerimi yapacağım, kolektif işler yapıp insanlara yardım edebileceğim bir hayat istiyorum. İnsanları kandırmamak, yaratıcı işler yapan insanları darlamamak, suiistimal etmemek lazım. Öyle bir sistem kurmak hayalim. Çünkü ortada Cihangir gibi o kadar çok genç var ki...’

‘ÇAPKINLIK YAPARSAN KENDİNİ BOZARSIN’

Kadınların ilgi odağı haline gelen Cihangir Ceyhan, çapkınlık konusunda da şunları söyledi: ‘Çapkınlık peşinde koşarsan kendini bozarsın. Bunlar ergenken güzel. Bana artık hissiz bir hareket gibi geliyor. Ortam gibi şeyler hiç düşünmedim. Kendi yaşamak istediğim hayaller hep bunların önüne geçti.’