Çukur'un Aliço'su Rıza Kocaoğlu'nun yeni imajı şaşkına çevirdi! Görenler tanıyamadı

Çukur, Kuzey Güney ve İçerde gibi dizilerle hafızalara kazınan oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni imajıyla görenleri şaşkına çevirdi. Kısa saçlı haliyle görmeye alışık olduğumuz Kocaoğlu, uzun saçlı ve sakallı halini takipçileriyle paylaştı.

Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, imaj değiştirdi. Sosyal medya hesabından yeni imajını paylaşan 43 yaşınki Kocaoğlu'nun, uzun saçlı ve sakallı halini görenler tanıyamadı.

1.2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yaptığı son paylaşımla Rıza Kocaoğlu, bambaşka bir görünüme kavuştu.

UZUN SAÇLI HALİNİ GÖRENLER HAYRETE DÜŞTÜ

Uzun süredir kısa saçlı haliyle ekranlarda boy gösteren Rıza Kocaoğlu, hayranlarının her zaman görmeye alışık olduğu halinden oldukça farklı bir görünüme kavuştu. Tuba Büyüküstün ve Murat Boz'la başrollerinde yer aldığı 'Another Self' dizisiyle yeniden izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan Rıza Kocaoğlu, uzun saçlı ve sakallı halini takipçileriyle paylaştı.

Instagram hesabından son halini yayınlayan Rıza Kocaoğlu fotoğraf karesine ''Selam aleyküm hayırlı işler?'' notunu düştü.