Çukur'un 3 baş karakterinden birisine yeni dizi piyangosu vurdu! Sahalara dönüşü olay çıkaracak!

Çukur dizisinde canlandırdığı Cumali Koçovalı karakteriyle adından söz ettiren Necip Memili'nin yeni projesi belli oldu. Yaz döneminde gelen teklifleri değerlendiren ünlü isim yeni projesini seçti. Ünlü oyuncu Gelecek Uzun Sürer isimli projede sevenlerinin karşısına çıkacak ve dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

Bir dönem Show TV ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin yıldızı yepyeni projesiyle ekranlara dönmek için gün sayıyor. Son olarak Çukur ve Üç Kuruş dizileriyle hayranlarıyla buluşan Necip Memili'ye dizilerin final yapmasının ardından adeta teklif yağdı. Tüm teklifleri değerlendiren ünlü isim en sonunda projesini seçti. Necip Memili, Gelecek Uzun Sürer isimli projeyle kamera karşısında olacak.

KARARINI VERDİ

Yaz tatili boyunca bir projede yer almayan ünlü oyuncunun yeni projesi netleşti. Bir süredir kendisine gelen teklifleri değerlendiren Necip Memili en sonunda kararını verdi.

YENİ ADRESİ BELLİ OLDU

Bugüne kadar pek çok film ve dizide rol alan Necip Memili'nin yeni sezonda yer alacağı proje belli oldu.

Çukur'un Vartolu'su Erkan Kolçak Köstendil turneden döndü: ABD harika geçti

ÜÇ KURUŞ DİZİSİNDE DE OYNAMIŞTI

Ünlü isim son olarak yine Show TV ekranlarında yayınlanan Üç Kuruş isimli dizide boy göstermişti.

EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Ünlü oyuncu Gelecek Uzun Sürer isimli projede sevenlerinin karşısına çıkacak ve dikkat çeken bir karaktere hayat verecek.

NECİP MEMİLİ KİMDİR?

27 Mayıs 1980 tarihinde Adana'da doğan Necip Memili, Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. Üniversite yıllarından bu yana birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu dizi kariyerine 2006 yılında 'Yaprak Dökümü' ile başlamıştır.