Çukur'dan anlamlı proje! Aras Bulut İynemli duyurdu

Show TV'de ekrana getirilen başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş gibi isimlerin rol aldığı Çukur ekibi TEMA Vakfı ile ortak bir projeye imza attı. Aras Bulut İynemli Çukur Ormanı projesi hakkında 'Sizin de Çukur Ormanı'nda dikili bir ağacınız olsun. Doğa nefes alsın' ifadelerini kullandı.

4 sezondur Show TV ekranlarında yerini alan ve Mayıs ayında final yapmaya hazırlanan başrollerinde Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak ve Perihan Savaş'ı rol aldığı Çukur dizisi yeni bir kampanya başlattı.

TEMA Vakfı işbirliğiyle Çukur Ormanı projesini başlattıklarını duyuran Çukur'un Yamaç'ı Aras Bulut İynemli, şu ifadeleri kullandı:

'4 sezondur hayat verdiğimiz Çukur dizisine bu sezon veda ediyoruz. Finale doğru ilerken de hep birlikte TEMA Vakfı işbirliğiyle Çukur Ormanı projesini başlatıyoruz. Hedefimiz 50 bin ağaçlık bir orman. Siz de bize katılın, sizin de Çukur Ormanı'nda dikili bir ağacınız olsun. Dünyamıza, ülkemize, doğamıza nefes aldıralım. Doğa nefes alsın'