Çukur'da şoke eden ayrılık! Tüm dengeler değişecek

Show TV'nin en sevilen yapımlarından olan Çukur dizisi 12 Ocak pazartesi akşamı 111. bölümüyle izleyenlerin beğenisine sunuldu. Çukur'da Koçovalılar ve Erdenetler arasındaki savaş devam ederken, final sahnesinde 'Cengiz Erdenet'in ölmesi geceye damga vurdu. bu şekilde Mustafa Avkıran Çukur kadrosundan ayrıldı.

Aras Bulut İynemli, Necip Memili ve Damla Sönmez gibi isimlerin rol aldığı Çukur dizisi ekrana getirilen son bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Erdenet'lerin sonunu getirmek için hız kesmeden devam eden Yamaç, bir sonraki hedefe ulaşmak için büyük bir saldırı gerçekleştirecek. Nefesleri kesen bu aksiyon sırasında Yamaç ve Çukur’un başına gelenler merak konusu olacak.

Etrafındaki koruma duvarı gittikçe zayıflayan Cengiz, çareyi Çağatay’ı yeniden safına çekmekte bulurken, Çağatay’ın oyunu sürpriz gelişmelere sebep olacak. Ogeday’ın ölümü sonrası Cengiz’e öfkeli olan Kulkan, beklemediği bir yerden yardım teklifi alacak.

Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden Cengiz Erdenet'i ölümüne neden oldu. Cengiz Erdenet'in ölümüyle birlikte usta oyuncu Mustafa Avkıran Çukur'a veda etmiş oldu.