Heyecan dolu sahne: Çukur'da Çağatay Erdenet ölecek mi? Nejat İşler diziden ayrılıyor mu?

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur'un gelecek bölümünden bir sahne izleyicilerle paylaşıldı. Pazartesi günleri izleyici karşısına çıkan ve her bölümüyle nefesleri kesen Çukur'da Vartolu'nun dönüşü büyük heyecan yaratırken yaşanan çatışmada kimlerin zarar gördüğü merak konusu oldu. Çukur'da Çağatay Erdenet ölecek mi? sorusu sosyal medyada gündeme geldi.

Pazartesi akşamları Show Tv ekranlarında yayınlanan Çukur dizisinin gelecek bölümünden heyecan dolu bir sahne yayınlandı. İlk sezonundan bu yana büyük heyecanla takip edilen Çukur’da Erkan Kolkaç Köstendil tarafından canlandırılan Vartolu’nun geri dönmesi izleyicileri sevindirdi.

ÇUKUR’DA ÇAĞATAY ERDENET ÖLECEK Mİ?

Çukur’un yeni bölümünden yayınlanan sahnede Varolu’nun silahla bir bölgeye ateş ettiği göze çarptı. Öte yandan Yamaç’ın baskın yaptığı sahnede arka fonda çalan “Kaçış yok” müziğinin çalması ve son sahnede Çağatay Erdenet’i göstermesi akıllara “Çağatay Erdenet ölecek mi?” sorularını getirdi. Sosyal medyada Erdenet’in öleceği ve Nejat İşler’in diziden ayrılacağı yönünde iddialar var.