Çukur Cumali Amca kim olacak? Çukur'a Amca Cumali mi geliyor? Haluk Bilginer ve Çetin Tekindor...

Show Tv ekranlarının aksiyonu bol dizisi Çukur'da ayrılık rüzgarları yaşanırken yeni karakterlerin dahil olacağı da ortaya çıkmaya başladı. Çukur dizisinde, Kahraman Koçovalı rolündeki Mustafa Üstündağ'ın veda sinyali veren sosyal medya paylaşımı “Amca Cumali geliyor” yorumlarını da beraberinde getirdi.

Pazartesi günlerinin sevilen dizisi Çukur’da “Amca Cumali” heyecanı başladı. Dizinin son bölümünde Kahraman Koçovalı rolündeki Mustafa Üstündağ’ın ayrılık sinyali vermesi ile diziden ayrılacağı anlaşılırken diziye yeni isimlerin de katılacağı ortaya çıktı. Kahraman Koçovalı sahneleri ile geçmişe dönülerek “Amca Cumali” ile bağlantı kurulduğu ve bu sahnelerin tamamlanmasıyla dizide “sırların açığa çıkacağı” sürecin başladığı belirtiliyor.

ÇUKUR CUMALİ AMCA KİM OLACAK?

Meliha’nın Emmi’ye söylediği sırrın da “Amca Cumali” ile bağlantılı olabileceği ileri sürülüyor. Çukur Dizisi izleyicilerinin sosyal medya yorumlarında en fazla “Amca Cumali rolünü kim oynayacak” sorusuna yanıt arandığı da dikkat çekiyor...

HALUK BİLGİNER VE ÇETİN TEKİNDOR ADAY

Haluk Bilginer ve Çetin Tekindor’un ismi Çukur’da “Amca Cumali” rolü için geçiyor. İki usta oyuncudan hangisinin Cumali Amca rolünü üstleneceği henüz netlik kazanmadı. Amca Cumali karakteri Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki amansız mücadelede kilit bir rol alacak.

Yamaç'ın Selim'in mezarında okuduğu "İz kâle lehû rabbuhû eslim kâle eslemtu li rabbil âlemîn" ne anlama geliyor?

AMCA CUMALİ KOÇOVALI’NIN SIRRI ÇÖZÜLÜYOR

Gizemli Halil İbrahim karakterinin amca Cumali Koçovalı olduğu netleşti. İdris Koçovalı ağabeyi Cumali Koçovalı’yı 4 kurşun ile vurmuş..