Çukur 83. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Çukur bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman?

Çukur izleyicileri heyecanla yeni bölümü bekliyorlar. Çukur 83. yeni bölüm fragmanı heyecanı daha da artırdı. Yeni bölümde Çağatay Erdenet’in oyuna girmesiyle birlikte kartlar yeniden dağıtılıyor. Yamaç’ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç’tan önce davranan Azer herkesi şaşırtıyor. Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay’ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışıyor. İşte dizinin yeni bölümü ile ilgili detaylar…

Çukur bu akşam var mı, yeni bölüm ne zaman? soruları izleyiciler tarafından araştırılıyor. Çukur 83. yeni bölüm fragmanı heyecanı daha da artırdı. Yeni yıla girilmesinin ardından dizilerin yeni bölümlerine ara verildi.13 Ocak Show TV yayın akışında dizinin yeni bölümünün olup olmadığı merak konusu haline geldi. Haberimiz içerisinden Çukur dizisinin yeni bölüm fragmanına ve detaylara ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR YENİ BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çukur yeni bölümüyle Pazartesi akşamı 20.00'de Show TV'de ekrana gelecek.

ÇUKUR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

ÇUKUR YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA

FRAGMAN İÇİN TIKLAYINIZ

Çukur'un 83. Bölümünde; Çağatay Erdenet’in oyuna girmesiyle birlikte kartlar yeniden dağıtılacak. Yamaç’ın Çağatay karşısında ne yapacağı merak konusuyken Yamaç’tan önce davranan Azer herkesi şaşırtacak. Gizemli Erdenet ailesini en iyi tanıyan Efsun, Çağatay’ın sürpriz ziyaretiyle köşeye sıkışacak. Bir yandan yeni düşmanlarıyla baş etmenin yolunu arayan Koçovalılar bir yandan da Karaca’yı Azer’in evinden almaya çalışan Cumali’yi sakinleştirecek. Karaca’nın Cumali’nin karşısında durduğu anlar nefesleri kesecek. Vartolu’nun Türkiye’ye dönmeye çalışırken tanıştığı bir isim geçmişle ilgili yeni sorular doğuracak.

Uzun bir maceranın sonunda babasının katilini öğrenen Vartolu’nun tepkisi izleyenlere duygu dolu anlar yaşatacak.

ÇUKUR 82. BÖLÜM ÖZETİ

Mahsun’un geri gelmesiyle Yamaç onunla büyük bir yüzleşme yaşayacak. Yamaç’ın hayatını defalarca kurtaran Mahsun’u affedip affetmeyeceği merak konusu olacak. Cumali kendine geldikten sonra karşılaşacağı tehlikede yanında yine Damla’yı bulacak. Vartolu Almanya’daki macerasında sona yaklaşırken peşinde olduğu şeyi sonunda elde edecek. Karaca ve Azer’in kapışmaları izleyenleri ekrana kilitleyecek.

Azer’in eli kolu bağlıyken ipleri eline alan Efsun harekete geçecek. Ancak Koçovalılar, Efsun’un bu adımına cesur bir hamleyle karşılık verecek. Karşısında duran herkesi Çukur’un da yardımıyla sonunda dize getirmeyi başaran Yamaç, bu kez kendini yepyeni bir dünyanın ve daha acımasız bir düşmanın karşısında bulacak.