Çukur Nehir kim? Hazal Subaşı kaç yaşında, nereli? İşte Hazal Subaşı'nın biyografisi

“Çukur Nehir kimdir?” sorusu yoğun ilgi görüyor. Çukur oyuncuları arasına yeni bir isim daha ekleniyor. Show TV’nin sevilen dizisinin yeni sezonunda Hazal Subaşı Nehir karakterine hayat verecek. Sevilen ismin nasıl bir karaktere hayat vereceği merak konusu.

Çukur dizisi oyuncuları arasında yeni isimler dahil oluyor. Yeni sezonu heyecanla beklenilen dizide nelerin olacağı merak ediliyor. Show TV’de yayınlanan dizinin oyuncuları arasında Aras Bulut İynemli, Ercan Kesal, Erkan Kolçak Köstendil, Perihan Savaş gibi isimler yer alıyor. Yeni sezonda kadroya Hazal Subaşı’da dahil oluyor.

ÇUKUR OYUNCULARINDAN HAZAL SUBAŞI (NEHİR)

1996'da İzmir hayata gözlerini açan güzel oyuncu Hazal Subaşı şu anda 23 yaşındadır. İlk olarak Elidor Miss Turkey 2016 da finalist olması ile tanınmıştır.

İzmir Ekonomi Üniversitesinde Halkla İlişkiler ve Reklamcılık okuyan Hazal Subaşı'nın tek hedefi oyuncu olmaktı.

İlk olarak Adını Sen Koy dizisi seçmelerine katılan Hazal Subaşı bu seçmeler ile hayatının değişeceğinin farkında değildir. 

Adını Sen Koy ile büyük bir hayran kitlesine sahip olan Hazal Subaşı Bir Umut Yeter dizisinde kadın başrol olarak yer almış ama dizi tutmamıştır.

Hazal Subaşı son olarak Trt1'in Halka dizisi kadrosunda yer almıştır.