Barış Arduç Çukur'dan ayrıldı mı? Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü?

Pazartesi günlerinin aksiyon ve heyecan dolu dizisi Çukur yine heyecan dolu bir bölümle izleyici karşısına çıktı. Barış Arduç geçtiğimiz sezon Çukur'un oyuncu kadrosunda dahil edilmiş ve büyük beğeni toplamıştı. Dizide Arık Böke Erdenet'i canlandıran Barış Arduç'un akıbeti ise son bölümün ardından merak edilmeye başlandı. Peki, Barış Arduç Çukur'a veda mı ediyor? Arık Böke Erdenet öldü mü?

Show Tv'nin sevilen dizisi Çukur tüm hızıyla devam ediyor. Diziye geçtiğimiz sezon katılan Barış Arduç da ekran başındakilerin beğendiği isimler arasında yer alıyor. Dizide Arık Böke Erdenet karakterini canlandıran Arduç, koçovalılara acı yaşatmak için elinden geleni yapıyor. Peki, Çukur Arık Böke Erdenet öldü mü? Barış Arduç Çukur'dan ayrıldı mı?  

BARIŞ ARDUÇ ÇUKUR’DAN AYRILDI MI?

Barış Arduç Çukur’un oyuncu kadrosunda geçtiğimi sezonun sonlarına doğru dahil edilmişti. Diziye konuk oyuncuların gelmesi ve gitmesi alışkın olduğu için Arduç’un da ayrılması bekleniyordu. Çukur dizisinin 99. bölümünde Erdenetler'den intikam almak için yemin eden Cumali, Arık Böke'nin karşısına çıktı. Ona bir düello teklif edecek olan Cumali, intikamını almaya Erdenetler'den intikamını almaya başladı. Bu aksiyon dolu dövüşün kaybedeni ise Arık Böke Erdenet oldu. Cumali Koçovalı, Arık Böke Erdenet'i öldürdü. Böylece Barış Ardıç Çukur'a veda etti...

ÇUKUR RESMİ HESABINDAN VEDA MESAJI

Çukur'un resmi Twitter hesabı üzerinden yapılan paylaşımda Barış Arduç tarafından canlandırılan Arık Böke Erdenet'e veda mesajı paylaşıldı. Yapılan paylaşımda "Güle güle Arık Böke Erdenet" ifadelerine yer verildi. 

BARIŞ ARDUÇ HANGİ DİZİDE ROL ALACAK?

Barış Arduç'un Çukur dizisinden ayrılması üzerine akıllara "Hangi dizide oynayacak?" sorusu geldi. Arduç'un hangi projede rol alacağı henüz bilinmiyor.