Çukur 67. yeni bölüm fragmanı yayında

Çukur 67. yeni bölüm fragmanı son bölümün izleyici karşısına çıkmasının ardından yoğun ilgi görüyor.

Çukur 67. Yeni bölüm fragmanı yayında. Show TV internet sitesi içerisinden ulaşabilirsiniz.

ÇUKUR SON BÖLÜM ÖZETİ

Çukur'un (2. Sezon 33. Bölüm) 66. Bölümünde; Yamaç, eline üçüncü bir siyah zarfın geçmesiyle deliye dönüyor. Çukur’dakiler dört bir yanda Aliço’yu bulmak için seferber oluyor. Emin adımlarla planını harekete geçiren Yücel, Timsah ile ittifak kuruyor.

 Bu sırada Celasun’un geçmişte yaptığı bir hata, Meke’yle ikisini Azer’le yüzleştiriyor. İkilinin büyük bir tehlike yaşayacağı bölümde, seyircilerin ilk sezondan bu yana büyük merakla bekledikleri Akın Koçovalı da hapishaneden tahliye olmak için gün sayıyor.

 Cumali, babasının kaybıyla yıkılan Damla’nın yanında olabilmek için elinden geleni yaparken Damla, iki tercih arasında kalıyor. Sena ve Akşın’ın kayıplarının ardından yeni bir kaybın yaşanması Çukur’da hiçbir şeyi eskisi gibi yapmayacak ve tüm dengeleri alt üst ediyor.

Azer, “Karınla, yeğenin ölmüş. Söylesene Yamaç kaç para onların acısını kapatır!” sözleriyle Yamaç’ın bam teline basıyor. İkilinin kavgaya tutuştuğu sahneler gerilimi yükseltirken, kalabalık bir grubun kovaladığı Celasun ve Meke heyecanı arttırıyor. Azer, “Kardeşin Salih’i senden alacağım!” sözleriyle yeni bir fırtınanın fitilini ateşliyor.