Yamaç'tan Erdenet'lere sürpriz saldırı: Çukur 111. bölüm fragmanı izleme linki!

Ekranların efsane dizisi Çukur'un 111. bölüm fragmanı yayınlandı. 2017 yılından bu yana yayınlanan Ay Yapım'ın başarılı dizisi Çukur pazartesi akşamları Show Tv'de izleyiciyle buluşuyor. Başrollerini Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez ve Nejat İşler'in paylaştığı dizinin 111. bölümünde Çağatay, Erdenetler'e büyük bir saldırı gerçekleştiriyor.

Show Tv'nin aksiyonu bol dizisi Çukur 111. bölüm fragmanı nihayet yayınlandı. Pazartesi akşamları izleyiciyle buluşan dizinin 111. bölümünde Erdenet'lerin sonunu getirmek için hız kesmeden devam eden Yamaç, bir sonraki hedefe ulaşmak için büyük bir saldırı gerçekleştirecek. İşte Çukur 4. sezon 19. bölüm fragmanı...  

Nefesleri kesen bu aksiyon sırasında Yamaç ve Çukur’un başına gelenler izleyicileri meraklandırıyor. Etrafındaki koruma duvarı gittikçe zayıflayan Cengiz, çareyi Çağatay’ı yeniden safına çekmekte bulurken, Çağatay’ın oyunu sürpriz gelişmelere sebep oluyor. Ogeday’ın ölümü sonrası Cengiz’e öfkeli olan Kulkan, beklemediği bir yerden yardım teklifi alıyor. Aksiyon dolu anların sonunda Koçovalılar, Erdenet ailesinden bir ismin daha sonunu getirerek intikamlarına devam ediyor.