Çukur 104. bölüm fragmanı izleme linki! Çukur 103. bölümde neler oldu?

Çukur 104. bölüm fragmanı şimdiden yoğun ilgi görmeye başladı. Ekranların en çok izlenen yapımları arasında yer alan Çukur, 4. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya devam ediyor. Koçovalılar ile Erdenetler arasındaki mücadele gün geçtikçe daha da şiddetlenirken yeni bölümler nefes kesiyor. Çukur 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Çukur 103. bölümde neler yaşanacak?

Çukur 104. bölüm fragmanı, son bölümün ardından heyecanla bekleniyor. Show Tv'nin en sevilen yapımları arasında yer alan Çukur 104. bölüm fragmanı gelecek bölüme dair izleyiciye ipuçları veriyor. Başrollerinde Aras Bulut İynemli, Barış Arduç, Perihan Savaş, Nur Sürer, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil gibi isimler bulunuyor. Çukur 104. bölüm fragmanı yayınlandı mı?  

ÇUKUR 104. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Çukur 104. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşağıdaki linkten fragmana ulaşabilirsiniz.

YENİ BÖLÜM FRAGMANINI SEYRETMEK İÇİN TIKLAYIN

ÇUKUR 103. BÖLÜMDE NELER YAŞANACAK?

Yamaç, daha önce cezalandırdıkları Sefa’nın, arkasına Erdenetleri almasıyla birlikte zor durumda kalacak. Çukur’a yapılan ani saldırılar nefes kesecek.

Yamaç, daha önce cezalandırdıkları Sefa’nın, arkasına Erdenetleri almasıyla birlikte zor durumda kalacak. Çukur’a yapılan ani saldırılar nefes kesecek. Evde ve mahallede gerilen iplere rağmen bu büyük saldırılar herkesi bir araya getirecek.

Selim’le yüzleşen Yamaç hiç beklemediği ağır bir suçlamayla karşı karşıya kalacak. Hem Çukur hem Yamaç giderek köşeye sıkışırken Sultan’ın yapacağı küçük bir hamle Yamaç’ı harekete geçirecek ve Yamaç, Koçovalı olmanın ne demek olduğunu hatırlayacak.