Çukur 101. yeni bölüm fragmanı geldi! Çukur 4. sezon 9. bölüm ilk sahnesi yayında!

Çukur bu akşam saat 20:00'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. 100. bölümüyle seyircisini ekrana kilitleyen Çukur'da nefes kesen sahneler yaşandı. Çukur'un yeni bölümünde Cengiz'in hamlesiyle ailesinin tehlikede olduğunu gören Yamaç, Cengiz'i bile şaşırtacak bir hamle yapacak.

Show Tv'nin sevilen ve ilgi ile takip edilen dizisi Çukur bu akşam 100. bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Ay Yapım imzalı Çukur'un yeni bölümünde Çukurlu bir genç kızın şiddet görmesi üzerine Vartolu, Yamaç ve bütün Çukur halkının harekete geçtiği aksiyon dolu sahneler nefesleri kesti.

ÇUKUR 101. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA


ÇUKUR 100. BÖLÜM İZLE

ÇUKUR'UN 100. BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Cengiz’in hamlesiyle ailesinin tehlikede olduğunu gören Yamaç, Cengiz’i bile şaşırtacak bir hamle yapacak. Vartolu ve Yamaç hem Cengiz’le baş etmek hem de Çukur’u korumak için harekete geçmek üzereyken sürpriz bir haberle bütün planları değişecek.

Karaca’nın Azer’in ölümü hakkında söyleyeceği şeyler Koçovalı evinde bütün dengeleri alt üst edecek. Çukur halkı kendilerinden biri zarar görünce bir kez daha kenetlenecek. Yamaç ve Vartolu’yla birlikte nefes kesecek bir aksiyona giren gençler, Çukurlu olmanın ne demek olduğunu duygu dolu anlarla hatırlayacak. Yamaç, Cengiz’in görevini de yerine getirdikten sonra eski bir düşmanıyla yeniden bir araya gelmek zorunda kalacak.

ÇUKUR 101. YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINDA MI?

Çukur 101. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Çukur'un yeni bölüm ön izlemesi gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

Senaryosunu Gökhan Horzum’un kaleme aldığı Çukur’un yönetmenliğini Sinan Öztürk üstleniyor. Çukur’un kadrosunda; Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Mustafa Avkıran, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Öner Erkan, Necip Memilli, Damla Sönmez, Kubilay Aka, Hazal Subaşı, Burak Dakak, Hare Sürel, Kadir Çermik, İrem Sak, İrem Altuğ, Boncuk Yılmaz, Mustafa Kırantepe, Ece Yaşar, Cem Uslu, Aytaç Uşun, Ferit Kaya, İlkay Akdağlı, Çağrı Atakan gibi başarılı oyuncular yer alıyor.