Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodriguez'e ailesi ateş püskürdü: Sonradan görme

Dünyaca ünlü yıldız futbolcu Cristiano Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodriguez'e ailesinden tepki geldi. Georgina Rodriguez'in dayısı Jesus Hernandez ve üvey kardeşi Patricia Rodriguez açıklamaları ile magazin gündemine bomba gibi düştü. Hernandez, yeğeni için ''Tam bir sonradan görme!'' dedi.

Cristiano Ronaldo'nun geçtiğimiz ay ikiz bebeklerinin olacağını müjdelediği nişanlısı Georgina Rodriguez, Netflix'te bir programa katıldı. Rodriguez'in açıklaması ailesini kızdırdı.

Ünlü model, yıldız futbolcu Ronaldo'yla tanışmasının ardından her şeye sahip olmanın ne demek olduğunu anladığını söylemişti.

Rodriguez'in açıklamalarının ardından dayısı ve üvey kardeşi, ünlü model hakkında bomba iddialarda bulundu.

"TAM BİR SONRADAN GÖRME"

Rodriguez'in dayısı Jesus Hernandez, ünlü model hakkında "Tam bir sonradan görme. Biz de onun gibi lüks içinde yaşamıyoruz diye bizden daha iyi olduğunu düşünüyor ve bizden utanıyor! Ondan şimdiye kadar asla bir şey istemedim. Ronaldo ile birlikte olduğunu öğrendiğimden beri beni bir veya iki kere aradı.

Her zaman Georgina ve kız kardeşini koruyup kolladım. Onlara kıyafet alır, hatta elektrik ve su faturalarını bile ben öderdim. Elimden gelen her şeyi yaptım. Georgina, eniştem Arjantin'e gönderilene kadar benim yanımda yaşadı."

Yeğeni ile defalarca iletişime geçmeye çalıştığını söyleyen Jesus Hernandez, "Defalarca onunla konuşmaya çalıştım. Hatta Cristiano'nun Facebook sayfasına 'Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım' yazdım." dedi.