Cristiano Ronaldo ile tanıştı, hayatı değişti... Georgina Rodriguez'in filmleri aratmayan hikayesi

Magazin ve futbol dünyasının gözde çifti Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'in hayatları merak ediliyor. Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcusunun hem model hem de influencer sevgilisi filmleri aratmayan hikayesiyle parmak ısırtıyor. Ünlü ismin yaşamının Manchester United'ın yıldızı Cristiano Ronaldo ile tanıştıktan sonra baştan aşağı değiştiği biliniyor. İşte, ünlü futbolcunun sevgilisi olarak tanındıktan sonra büyük bir şöhrete kavuşan Georgina Rodriguez'in duyunca çok şaşıracağınız hayatının değişim hikayesi...

Georgina Rodriguez, Manchester United'ın dünyaca ünlü futbolcusu Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi olarak tanındı. Cristiano Ronaldo ile birlikteliği sonrası gündemden düşmeyen Georgina Rodriguez'in ünlü olmadan önce bir giyim mağazasında satış görevlisi olarak çalıştığı ortaya çıktı. Manchester United'ın yıldızının sevgilisinin filmleri aratmayan türden hayatının değişim hikayesi işte karşınızda...

Magazin ve futbol dünyasının gözde çiftlerinden Cristiano Ronaldo ve Georgina Rodriguez'in 2017'den beri sevgili olduklarını biliyor. Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi olarak şöhreti yakalayan Georgina Rodriguez'ın hayatı son dönemde oldukça merak ediliyor. Güzelliği ile gündemden düşmeyen Georgina Rodriguez'in ünlü olmadan önce bir giyim mağazasında satış görevlisi olarak çalıştığı ortaya çıktı.

37 yaşındaki Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo ve Arjantinli sevgilisi 28 yaşındaki Georgina Rodriguez'in özel hayatları merak ediliyor. Şimdilerde modellik ve influencer'lık yapan Rodriguez'in hayatının Ronaldo'yla tanıştıktan sonra baştan aşağı değiştiği biliniyor. Georgina Rodriguez'in hayatının değişim hikayesi filmleri aratmayan türden öyle ki ünlü ismin yakın zamanda Netflix'te "Ben, Georgina" (I Am Geoergina) isimli belgeseli yayınlandı.

Sosyal medyayı aktif olarak kullanan Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'in hayatı bakın nasıl değişti.

PERİ MASALI GERÇEK OLDU... GEORGİNA RODRİGUEZ'IN HAYATI BAKIN NASIL DEĞİŞTİ...

SATIŞ GÖREVLİSİYDİ! ŞİMDİ MODELLİK VE INFLUENCER'LIK YAPIYOR

Uzun bir süredir aşk yaşayan Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'ın hayatı merak ediliyor. Yıldız futbolcunun sevgilisinin bir zamanlar ünlü bir giyim firmasına ait bir mağazada satış görevlisi olarak çalıştığı biliniyor.

Son yılların popüler isimlerinden olan Georgina Rodriguez aynı zamanda bu mağazada modeldi. Ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo'un Rodriguez'in çalıştığı mağazaya gelmesiyle peri masalı adeta başlar. Bu karşılaşma ile genç kadının hayatı değişiyor.

Bu olay, Rodriguez'in Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi olmasını ve gösteri dünyasının en ünlüleri arasındaki yerini almasını sağlıyor.

Georgina Rodriguez sosyal medyada yapmış olduğu paylaşımlarla beğeni ve yorum yağmuruna tutulmakla kalmıyor, hayranlarını güzelliği ile adeta büyülüyor.

RONALDO'DAN RODRİGUEZ'E AYLIK 100 BİN EURO

Cristiano Ronaldo'nun Georgina Rodriguez'le birlikte olmaya başlamadan önce taşıyıcı anne aracılığıyla dünyaya gelen 11 yaşında Cristiano Ronaldo Jr adında bir oğlu ve 4 yaşında Eva Maria Dos Santos ve Mateo Ronaldo isimlerinde ikizleri bulunuyor.

Ünlü futbolcu ile Georgina Rodriguez'in birlikteliğinden de 3 yaşında Alana Martina dos Santos Aveiro adında bir kızları var. Yıldız çift, şimdilerde ikiz bebeklerini bekliyor.

Öte yandan, Cristiano Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez'e aylık ne kadar ödediği haberleri geçtiğimiz günlerde magazin gündemine bomba gibi düşmüştü.

Yıldız futbolcunun sevgilisi Rodriguez'e çocuklarına baktığı gerekçesi ile aylık 100 bin Euro ödeme yaptığı öğrenildi.