Coşkun Sabah'tan İzmirlileri kızdıracak olay sözler! Kızının bikinili fotoğraflarıyla ilgili konuştu

Son günlerde magazin gündemini sarsan açıklamalar yapan Coşkun Sabah İzmirlileri kızdıracak olay bir açıklama yaptı. Kızının bikinili fotoğraflarıyla ilgili konuşan Coşkun Sabah, bu fotoğraflardan rahatsız olduğunu belirtirken, ‘İzmirli değilim Diyarbakırlıyım' dedi. Sabah'ın tartışma yaratacak bu sözleri sosyal medyada büyük tepkilere neden oldu.

Geçtiğimiz günlerde Hülya Avşar'ın kendisini askerdeyken Tanju Çolak ile aldattığı yönünde yaptığı açıklamayla magazin gündemini çalkalayan Coşkun sabah şimdi de tartışma yaratacak sözlerin altına imzasını attı. Kızının bikinili fotoğraflarından rahatsız olduğunu ifade eden Coşkun Sabah, ‘İzmirli değilim Diyarbakırlıyım' dedi.

Sabah, Hülya Avşar olayı hakkında ‘Hülya Avşar olayını gündeme getiren ben değilim. UçanKuş TV’ye konuktum. Müzikten konuştuk sonra ‘Hülya Avşar Coşkun Sabah’ı aldattı’ diye gazete küpürü çıktı bir anda karşımıza. Hülya Avşar’ın beni Tanju Çolak’la aldattığı doğru ama bu olayı 32 yıl sonra gündeme getiren ben değilim. Sonra da sosyal medyada beni eleştiriyorlar. Utanmadan beni topa tutuyorlar.’ dedi.

Her sözü olay yaratan Coşkun Sabah yeni bir tartışmanın fitilini ateşleyecek açıklamalarda bulundu. Bikini giydiği için kızıyla bir ay küs kaldığı hakkında konuşan sabah, şu ifadeleri kullandı:

‘İZMİRLİ DEĞİL DİYARBAKIRLIYIM’

‘Türkiye nüfusunun yüzde kaçı türbanlı biliyor musunuz? Kimse kimseyi yargılamasın. Gelenek, göreneklerim var benim. Ben bir kez Diyarbakırlıyım. Batılılara da saygı duyuyorum. İzmirli, Aydınlı, Manisalı bunun üstünde düşünmeyebilir ama bir Urfalı, Diyarbakırlı, Antepli bunun üstüne düşer. İnsanlar gelenek görenekleriyle yaşarlar. Olur mu öyle şey? Bize ters bu. Siz normal buluyor musunuz bunu?

Hayatta ne sapıklar var. Neden sapık adamlar benim kızımın resmine baksın? Kızım tabii ki bikini giyebilir. Plajda herkes giyiyor. Aynı kültürdeki insanlarla oradasın. Tatil yerlerinde bikini giydin diye kimse dönüp de sana bakmaz ama internet öyle mi?

Hapishanedeki sapık da, üçkağıtçı da cani de girip bakıyor. Niye herkes benim kızımın fotosunu alıp da evinde, banyosunda tuvaletinde elinde cep telefonu benim kızımın resmine baksın. Bir baba olarak ben buna müsaade edebilir miyim? Plajda giyerse giysin ama Instagram’a koyamaz.’