Ceyda Sabah kimdir?

Show TV'de yayınlanan Seda Sayan'ın programı izleyiciler tarafından çok seviliyor. Program hafta içi her gün yayınlanıyor. Seda Sayan'ın programına katılmasının ardından vatandaşlar ünlü şarkıcı Coşkun Sabah'ın hayatına dair bilgileri araştırmaya başladılar.

Show Tv’de yayınlana Seda Sayan’la programı hafta içi her gün saat 15.00’da ekrana geliyor. Vatandaşlar heyecanla programı takip ediyorlar. 6 Mart’ta yayınlanan programın konuğu Coşkun Sabah. 

COŞKUN SABAH’IN ESKİ EŞİ KİMDİR?

Coşkun Sabah ile hayatını birleştirdikten sonra ‘Sabah’ soyadını alan Ceyda Sabah’ın evlilik öncesindeki soyadı ‘Okay’dı. 1995 yılında Türkiye 2. güzeli seçilen Ceyda Sabah, 1997 yılında Türk şarkıcı, besteci ve Udi Coşkun Sabah ile nikah masasına oturdu. Evlendikten sonra mankenlik mesleğini bırakan Ceyda Sabah’ın Rosa (d. 1999) ve Helen (d.2009) adlarında 2 kızı var. Evliliğini gözlerden uzakta yaşayan Ceyda Sabah, eşi Coşkun Sabah’ın kendisine ihanet ettiği gerekçesiyle boşanma davası açtı. Ancak 19 yıldır evli olan çiftin boşanma süreci çiftlerin anlaşmaya varamaması nedeniyle uzadı.