Çok sevilmişti! Kasaba Doktoru için yolun sonu göründü!

Kasaba Doktoru için yolun sonu göründü! TRT 1'in büyük bir beğeni ile takip edilen dizisi Kasaba Doktoru her cuma ekrana geliyor. Dizinin takipçilerini üzecek karar açıklandı. Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever'in oyuncu kadrosunda yer aldığı dizinin senaryosu İlker Aslan ve Barış Erdoğan tarafından yazılıyor. Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru, Türk televizyonlarında yerini aldı. Dizi için izleyiciyi üzecek bir karar da yakın zamanda verildi.

Cuma akşamları TRT 1'de izleyici karşısına çıkan dizi Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever'i buluşturdu. ARC Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizi, 8 Nisan 2022 tarihinde yayın hayatına başladı. Dizilerin yavaş yavaş sezon finaline girmesiyle beraber Kasaba Doktoru dizisi için de karar verildi.

Medikal, dram ve aşk türündeki Türk televizyon Kasaba Doktoru için sezon finali yolu gözüktü. TRT 1'de ekrana gelen yapımın 11. bölümünde sezon finali yapması bekleniyordu.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, ilgi ile izlenen dizinin 2 bölüm daha uzatılması kararı alındı. Böylelikle Kasaba Doktoru 13. bölümde izleyiciye kısa süreliğine veda edecek.

Kasaba Doktoru bir aylık aranın ardından ağustos başında yeni sezon çekimlerine devam edecek.