Çok Güzel Hareketler'de Kırmızı Oda'ya ağır eleştiri

Kanal D'de ekrana getirilen Çok Güzel Hareketler 2 yılbaşı Özel programı büyük beğeni ile izlendi. Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk ekibinden hafızalarda yer edinmiş Hıyarlı Baba skeci yer aldı. Şahin Irmak'ın hayat verdiği Hıyarlı Baba karakterinin psikoloğa gitti anlar skece damga vurdu. Kırmızı Oda'ya yapılan gönderme ise dikkatlerden kaçmadı.

Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel bölümü ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi başardı. Birbirinden ünlü konukların yer aldığı tiyatro sahnesinde Kırmızı Oda dizisine yapılan gönderme damga vurdu.

Çok Güzel Hareketler Bunlar ilk serisinde yer alan Hıyarlı Baba karakteri için yılbaşına özel bir skeç yazıldı. Şahin Irmak'ın hayat verdiği Hıyarlı Baba karakteri sık sık Kırmızı Oda'ya gönderme yaptı. Gülseren Buğdaycıoğlu'nun kitaplarından ekrana aktarılan Kırmızı Oda dizisine yapılan gönderme dikkatlerden kaçmadı.

Psikolog ile görüşmeye giden Hıyarlı Baba sorunlarını doktora anlatmak istemez ve 'Ben sana anlatayım, dizisini yap sonra cukkayı götür' ifadelerini kullanması damga vurdu.

İşte Kırmızı Oda dizisine yapılan o göndermeler...