Edanur Hancı kimdir? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 kadrosunda!

Yenilenmiş kadrosu ile Yılmaz Erdoğan’ın önderliğinde ekranlara dönecek olan Çok Güzel Hareketler 2 şimdiden merakla beklenmeye başladı. Fragmanı ile beğeni toplayan program, Kanal D ekranlarında yayınlanacak. BKM’nin yapımcılığını üstlendiği Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 10 Şubat Pazar günü ekranlarda olacak. Birçok yeni ismin yer alacağı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de Eda Nur Hancı dikkat çeken isimlerden birisi oldu. Eda Nur Hancı kimdir?

En son yıllar önce Kanal D’de yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar, yeni sezonu ile ekranlara dönüyor. Kanal D ile ekranlara dönecek olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’nin fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınladı. Fragmanı ile büyük beklenti yaratan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yepyeni kadrosu ile izleyiciyle buluşacak. Yeni kadrosunda dikkat çeken isimlerden birisi de Eda Nur Hancı oldu. İlk kez Acı Aşk dizisiyle oyunculuğa adım atan Eda Nur Hancı kimdir? Detaylar haberimizde…

EDA NUR HANCI KİMDİR?

2015 yılında yayımlanmaya başlanan Acı Aşk dizisinde rol alarak ilk televizyon deneyimini yaşadı. Galatasaray Üniversitesi'nde okumaktadır. 2017 yılında da Miss Turkey yarışma katılan güzel oyuncu, birçok tiyatro sahnesinde de oyunlar oynamıştır. Aynı zamanda oyun çevirmenliği de yapmıştır.Son olarak önceleri büyük bir keyifle seyrettiği Çok Güzel Hareketler Bunlar'ın 2. Kuşağında oynayacak olan en genç oyunculardan biri olmuştur.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2

İlk sezonunda 5 sezon aynı mutfak oyuncularıyla giden ve Eser Yenenler, İbrahim Büyükak, Oğuzhan Koç, Büşra Pekin gibi yıldız isimleri hayatımıza sokan ve ünlü eden program yeni nesliyle başlıyor. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncuları daha önce farklı skeç ve tiyatro benzeri televizyon programlarından tanıyor olabileceğimiz isimler bizi karşılayacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER 2’DE HANGİ İSİMLER OLACAK?

Çok Güzel Hareketler 2’de aşağıdaki isimler yer alacak…

Ahmet Hilmi Deler

Atakan Çelik

Ayşegül Yılmaz

Batuhan Soyaslan

Begüm Çağla Taşkın

Cemile Canyurt

Cihan Talay

Ecem Bayır

Eda Nur Hancı

Engin Demircioğlu

Evliya Aykan

Ezgi Özyürekoğlu

Fatih Öztürk

Fatma Tezcan

Gözde Şencan

Gürhan Altundaşar

Hamza Yazıcı

Metin Pihlis

Ozan Yiğit

Safa Sarı

Hilmi Deler