ÇGHB 2 ne zaman yayınlanacak? Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü neden yok?

Kanal D'nin komedi show programlarından olan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 pazar akşamları ekrana geliyor. BKM Mutfak'ın yeni oyuncu kadrosu her hafta izleyiciler ile buluşuyor. Program son olarak perşembe akşamı yılbaşı özel bölümü ile ekrana gelmişti. Kanal D'nin yayın akışında tekrar bölümü ile yer alan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü neden yok? ÇGHB 2 ne zaman yayınlanacak?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü bu akşam Kanal D'nin yayın akışında yer almadı. Program en son yılbaşı özel bölümü ile ekrana gelmişti. Her pazar yayınlanan komedi show programı BKM Mutfak'ın ikinci kuşağından oluşan oyuncu kadrosu bulunmaktadır. Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü neden yok? ÇGHB 2 ne zaman yayınlanacak? 

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YENI BÖLÜMÜ NEDEN YOK?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü bu akşam yayınlanmayacak. Program tekrar bölümü ile sevenlerinin karşısına çıkacak. ÇGHB 2 yeni yıl sebebiyle yeni bölümüne ara verdiği biliniyor.

ÇGHB 2 NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yeni bölümü 10 Ocak Pazar akşamı saat 20:00'de ekrana gelecek.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER HAKKINDA

6 bin başvuru arasından seçilen Çok Güzel Hareketler 2’nin ekibi, yaklaşık iki yıl boyunca sahne, senaryo ve oyunculuk eğitimlerinden geçti. Birbirinden yetenekli 22 gençten oluşan yeni ekip, sadece oyunculukları ile değil, kendi yazdıkları skeçleri ile de izleyenleri kahkahaya boğacak.

Genel Sanat Yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan’ın, yapımcılığını Necati Akpınar’ın, yönetmenliğini ise Özge Toprak’ın üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2, Kanal D’de!