Çok Güzel Hareketler 2'nin yıldızı Ayşegül burun estetiği ile bambaşka biri oldu... İşte Ayşegül Yıldız'ın son hali

Şimdilerde ekran macerasına Star TV'de devam eden Çok Güzel Hareketler 2'nin dikkat çeken isimlerinden olan Ayşegül Yıldız, burun estetiği yaptırdı. Bambaşka bir görünüme kavuşan Ayşegül Yıldız, burun estetiği sonrası görüntüsü ile çok konuşuldu.

İlk olarak Kanal D'de başlayan ancak daha sonra Star TV'ye transfer olan BKM mutfak imzalı Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, yeni sezonda da izleyenleri eğlendirmeye devam ediyor. Sunuculuğunu Eser Yenenler'in üstlendiği Çok Güzel Hareketler 2 yeni kadrosuyla da çok beğenildi.

Programda yer alan Ayşegül Yıldız, en dikkat çeken isimlerden oldu. Deliha filminde rol almış olan Ayşegül, performansı ve güzelliği ile seyircinin beğenisini kazandı.

AYŞEGÜL YILDIZ SON HALİ

Ayşegül Yıldız, burun estetiği için operasyon masasına yattı. Sosyal medyadan paylaşımda bulunan Ayşegül, değişimiyle adından söz ettirdi. son hali büyük beğeni toplayan Ayşegül'e sosyal medya kullanıcıları "Çok güzel olmuş", "Güzeldin, daha da güzelleştin", "Yokluğunun nedeni belli oldu" gibi yorumlarda bulundu.

İşte Ayşegül Yıldız'ın son hali;