Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel programın konukları açıklandı! Sürpriz isimler geliyor

Kanal D'de yayınlanan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, Yılmaz Erdoğan'ın yönetimi ile izleyenlere gerek stüdyoda gerekse de televizyonları başında kahkaha dolu anlar yaşatmaya devam ediyor. Yılbaşına çok az bir süre kalırken Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 isimli programına kimlerin katılacağı yayına giren tanıtım fragmanı ile netlik kazandı.

Çok Güzel Hareketler 2, 31 Aralık Perşembe akşamı yılbaşı özel bölümüyle ekrana gelecek. Süpriz isimlerin yer alacağı ‘Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel' bölümü, Eser Yenenler'in sunumu ve Yılmaz Erdoğan'ın yönetiminde başlayacak. Peki Çok Güzel Hareketler 2 Yılbaşı Özel programının konukları kimler?

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 yılbaşı özel programı Perşembe akşamı saat 20:00’de Kanal D ekranlarında sizlerle buluşacak. Eğlence, kahkaha ve sürprizlerle dolu Çok Güzel Hareketler’in yılbaşı özel bölümü için heyecanlandıran tanıtım fragmanı yayınlandı.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YILBAŞI ÖZEL TANITIM FRAGMANI


Birbirinden genç ve yetenekli tiyatro oyuncularının kendilerinin yazdıkları skeçleri yine kendileri oynamaktadır. Artık aileden biri olma özelliğini taşıyan bu sempatik oyuncuların sizlere sunacağı daha çok şey var.

Oyuncuların yazmış oldukları skeçler sahnede oynanıyor, bu izleyenler arasında oldukça beğeniliyor. Sizlerde yılbaşı gecesi arkadaşlarınızla ya da ailenizle beraber oturup televizyonlarınızın başında çok güzel hareketler bunlar 2 programını izleyerek mükemmel saatler geçirebilirsiniz.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YILBAŞI ÖZEL PROGRAMININ KONUKLARI KİMLER

Yılbaşı gecesi komedi programında Cengiz Kurtoğlu, Kibariye, Hülya Avşar, Koray Avcı, Emir Can iğrek gibi sevilen isimler bulunacak.

ÇOK GÜZEL HAREKETLER BUNLAR 2 YILBAŞI ÖZELDE ESKİ KADRO

Esrin Korkut, Şahin Irmak, Esen Yenenler, Bülent Emrah Parlak'ta katılan sürpriz isimler arasında.