Çok Gezenti Burak Akkul kimdir, aslen nerelidir? Burak Akkul'un eşi Seda Akkul kimdir?

Çok Gezenti Burak Akkul bugün eşi Seda Akkul ile birlikte Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Burak Akkul, ağır geçirdiği koronavirüs süreci ile bir süre gündemde kaldı. Sağlığına kavuşan Burak Akkul ve eşi Seda Akkul'a dair araştırmalar da hız kazandı. Burak Akkul kimdir, aslen nerelidir? Burak Akkul'un eşi Seda Akkul kimdir? gibi soruların yanıtları merak konusu oldu. İşte hakkında tüm merak edilenler...

Türkiye'de koronavirüs teşhisi konulan ilk hastalardan biri olan ve 20 günlük yoğun bakım ve uyutulma sürecinin ardından sağlığına kavuşan sunucu Burak Akkul ve eşi Seda Akkul bugün Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Çok Gezenti Burak Akkul kimdir, aslen nerelidir? Burak Akkul'un eşi Seda Akkul kimdir? gibi soruların yanıtları yoğun bir şekilde araştırılmaya başlandı. İşte tüm detaylar...

ÇOK GEZENTİ BURAK AKKUL KİMDİR?

Burak Akkul, 1972 yılında Kırıkkale'de dünyaya geldi. Liseyi tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümünden mezun oldu.

Mizah Yazarı Burak Akkul Teve2 ekranlarında yayınlanan Çok Gezenti isimli program'da ülkeleri seyahat etmekte ve hangi otel daha iyi, ne nerede yenir gibi bir çok sorunun cevabını vermektedir.

Lise döneminde karikatürist Erdil Yaşaroğlu ile sıra arkadaşı olduğunu belirten Burak Akkul Komikaze'nin isim babasıdır.

Ayrıca Çılgın Bediş'in bir kaç sezon yazarlığını, ayrıca Pilastip Show, Beyaz Show, Okan Bayülgen, Cem Özer, Metin Uca ve Mesut Yar'ın sundukları şov programlarının metin yazarlığını yapmıştır.

20 yılın üzerinde bu sektörde yer almaktadır. Eşi Seda Akkul Çok Gezenti programının hem kameramanlığını hemde seyahat ve hayat arkadaşlığını sürdürmektedir.

"Hayat Sen Değilsin", "Türkçe Aşk Laçkadır" ve "Hayattan Çok Çektim" adında kitapları vardır .

SEDA AKKUL KİMDİR?

Seda Akkul mizah yazarı ve Çok Gezenti programını hazırlayıp sunan Burak Akkul'un eşidir. Programda eşi ile birlikte seyahat etmekte aynı zamanda kameramanlık görevini üstlenmektedir.

Seda Akkul 1986 yılında Elazığ'da dünyaya geldi. Eğitim ve öğretiminin ardından İstanbul'a geldi.

Daha sonra kendisi gibi mizah yazarı ve Çok Gezenti programının ekran yüzü Burak Akkul ile tanıştı ve bu tanışma daha sonra evliliğe dönüştü.

Tuğba Altıntop kimdir, kaç yaşındadır? Rafet El Roman'ın eski eşi Tuğba Altıntop aslen nereli?

Ümit Yaşar kimdir, aslen nerelidir? Şarkıcı Ümit Yaşar kaç yaşındadır?