Çocuktan Al Haberi'nin fenomen ismi Efe Koçyiğit son hali! Görenler şaştı kaldı

Evrim Akın'ın sunuculuğunu üstlendiği Çocuktan Al Haberi yarışmasındaki izleyenlerin gönüllerine taht kuran ve yemeğe olan düşkünlüğüyle hatırlanan Efe Koçyiğit'in son hali ortaya çıktı. Şimdilerde 11 yaşında olan ve yaşamını Erzurum'da sürdüren Efe Koçyiğit'in sosyal medya paylaşımlarını görenler ''Delikanlı olmuşsun'' yorumunda bulundu.

Bir dönemin en çok izlenen programlarından olan Show TV'de ekrana getirilen Çocuktan Al Haberi yarışmasında "Çitos Efe" lakabı ile hafızalarda yer edinen Efe Koçyiğit, büyüdü. Sempatik tavırları ile dikkat çeken ve şivesiyle gönüllere taht kuran Efe Koçyiğit, yemek yeme sevgisiyle de biliniyor.

EFE KOÇYİĞİT SON HALİ GÜNDEM OLDU

Sosyal medya hesabı ailesi tarafından yönetilen Efe, okulundan geriye kalan zamanlarda eğlenceli videolar çekip yayınlıyor. 11 yaşında olan Efe Koçyiğit, son hali ile gündem oldu. Efe'nin uzayan boyu ve saçları dikkat çekti. Sosyal medya kullanıcıları "Maşallah kocaman delikanlı olmuşsun" ve "Gözümün önünde büyüdün" gibi yorumlarda bulundu. İşte Efe Koçyiğit'in son hali;