Çocuklarının görüşmek istemediği Britney Spears'a Jennifer Lopez'den destek: Güçlü kal

Brtiney Spears'ın eski eşi Kevin Federline'ın çocuklarının anneleri ile görüşmek istemediğini verdiği röportajda açıklaması gündemde deprem etkisi yarattı. Zor günler geçiren Britney Spears'a Jennifer Lopez'den destek geldi. Dünyaca ünlü şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, ''Güçlü ol'' sözleri ile seslendi.

ITV News'e röportaj veren Kevin Federline, çocukların anneleri Britney Spears'ın düğününe katılmamasıyla ilgili "Anneleri için çok mutlular ama bir süredir görüşmedikleri için gitmemeyi tercih ettiler." demişti.

Eski eşinin açıklamalarının ardından sessizliğini bozan Britney Spears da "Eski eşimin çocuklarım ve benim ilişkimle ilgili meseleleri paylaşması beni çok üzdü. Herkesin de bildiği gibi erkek çocuk yetiştirmek hiç kolay değil. Sosyal medya paylaşımlarımın neden gösterilmesi ise beni rahatsız ediyor. Her şey sosyal medyadan çok önceydi. Onlara her şeyimi verdim. Bu konuyla ilgili tek bir kelime söyleyeceğim: KIRICI. Annem bana 'Onları babalarına vermelisin.' demişti. Bunu şu an paylaşabildiğim için söylüyorum." açıklamasında bulunmuştu.

Eski eşinin açıklamalarının ardından zor günler geçiren Britney Spears, sosyal medya hesabından yaptığı yeni paylaşımına "Jennifer Lopez'in bir keresinde dediği gibi, 'O kameranın altına bak ve dünyadaki tüm küçük kızlara sesini yükseltmesini ve adaletsizliğe ışık tutmaktan asla vazgeçmemesini söyle'. Özgürlüğün bir ruh hali olduğunu paylaşmak için buradayım!" ifadelerini not düştü. Tüm yaşananların ardından Jennifer Lopez'den Spears'a destek geldi.

Meslektaşının bu paylaşımına kayıtsız kalmayan Lopez de Spears'ın gönderisini kendi sayfasında yayınlayıp, ünlü şarkıcıya "Güçlü kal!" sözleriyle seslendi.