Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ'dan annesi için duygulandıran paylaşım: Keşke burada olsaydın

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile gönüllere taht kuran ünlü oyuncu Pınar Altuğ, sosyal medya hesabından annesiyle ilgili bir paylaşımda bulundu. Annesinin doğum gününü duygusal bir paylaşımla kutlayan Altuğ, 'Doğum günün kutlu olsun annem. Keşke yanımda olsaydın' notunu düştü.

2000'li yıllara damgasını vuran Tamer Karadağlı ile başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterine hayat vermiş olan Pınar Altuğ, son paylaşımı ile dikkat çekti.

Eşiyle arasındaki yaş farkı nedeniyle sert eleştirilen, takipçilerine bu konu nedeniyle sık sık cevap veren Pınar Altuğ, annesinin doğum gününü kutladı.

Sosyal medyayı aktif kullanan isimlerin başında gelen Pınar Altuğ, annesinin siyah beyaz bir fotoğrafını paylaşarak 'Doğum günün kutlu olsun annem. Keşke yanımda olsaydın' notunu ekledi. Ünlü isimler Altuğ'un paylaşımını beğeni ve yorum yağmuruna tuttu.

Sosyal medya kullanıcıları 'Anneciğinin, yıldızların arasından süzdüğü ışıklar, her daim yollarını aydınlatsın Pınarcığım. Bir gün buluşuncaya kadar, kaybettiklerimiz hep bizimle' ve 'İyi ki doğmuş, iyi ki seni doğurmuş Pınar'ım. Nurlar içinde uyusun' gibi yorumlar ile destek oldu.