Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ ve kızı Sen Çal Kapımı dizisinin hayranı çıktı

2000'li yıllara damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Meltem karakterine hayat veren Pınar Altuğ, geçtiğimiz gün basın mensupları ile sohbet etti. İzlenebilecek tek dizinin Hande Erçel ve Kerem Bürsin'in başrollerini paylaştığı Sen Çal Kapımı olduğunu belirten Pınar Altuğ, kızı hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ geçtiğimiz gün objektiflere takıldı. Muhabirler ile sohbet eden Pınar Altuğ, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Büyük kırmızı dudak resimli bir maske takmasıyla uzunca bir süre konuşulan Altuğ, kendisine yöneltilen 'Siz sette alaylı-okullu ayrımı yaşadınız mı?' sorusunu cevapladı.

'ALAYLI DEĞİL OKULLU OLACAK'

Altuğ, 'Su ile beraber bir reklam filminde oynadık o zaman 6 yaşındaydı. Küçücük yaşına rağmen çok profesyoneldi. Sette büyüdü set ortamını iyi biliyor. Gönlünde var ama bunu yapacaksa benim gibi alaylı değil de okullu olacak, o zaman da yoluna erken çizecek' yanıtını verdi.

ESKİ ROL ARAKDAŞLARINA ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Çocuklar Duymasın'da birlikte rol aldığı arkadaşları hakkında konuşan Altuğ, 'Ben elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum, çok şanslıydım ki Tamer Karadağlı gibi bir partnerle senelerce çalıştım bana hiç üstten bakmadı. Hep destek oldu hep yanımda oldu, hep bana yardım etti, keza Zeyno ve Volkan da öyle. Ben çok özel bir yerdeydim. Tabii ki okullu olmak isterdim neden istemeyeyim? Daha iyisini yapabilmek daha çok şey bilmek kim istemez?' ifadelerini kullandı.

'TEK İZLEYEBİLDİĞİMİZ DİZİ'

Televizyon ise kızının tek bir dizisi olduğunun altını çizen Pınar Altuğ, 'Televizyonda bir tane dizi izliyor, Sen Çal Kapımı. O çok gençlik dizisi, romantik komedi. Beraber izliyoruz. Tek izleyebildiğimiz dizi ekranda' dedi.

Fox TV'de ekrana getirilen Sen Çal Kapmı dizisinin başrollerin Kerem Bürsin ve Hande Erçel paylaşıyor.