Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ eşi Yağmur Atacan'la paylaştı... Gelen yorumu görünce çileden çıktı

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalarda yer edinen ünlü oyuncu Pınar Altuğ, eşi Yağmur Atacan ve kızı su ile paylaşımda bulundu. Bir sosyal medya kullanıcısının ''Eşek kadar kadın, çocuk yaşta adamla evlendi'' yorumunu gören Pınar Altuğ, çileden çıktı.

2000'li yıllara damgasını vuran ve büyük bir hayran kitlesine ulaşan Çocuklar Duymasın'da "Meltem" karakteri ile izleyici karşısına çıkmış olan Pınar Altuğ, 14 önce kendisinden 9 yaş küçük Yağmur Atacan ile dünyaevine girdi.

Eşiyle arasındaki yaş farkı nedeniyle sık sık eleştirilen Pınar Altuğ, sosyal medya kullanıcılarının olumsuz eleştirilerine maruz kalıyor. Eşi Yağmur Atacan ve kızı Su ile paylaşımda bulunan Pınar Altuğ'un fotoğrafına gelen yorum herkesi kızdırdı.

Bir sosyal medya kullanıcısı Altuğ'un fotoğrafının altına "Eşek kadar kadın, bula bula çocuk yaşta bir adam bulup evlendi. Oğlunuz gibi görünüyor vallahi pes" yorumunu yaptı.

Pınar Altuğ, yoruma "Hay Allah! Siz daha uygun birini bulun, o zaman ben boşanıp onunla evleneyim! Gerçekten manyaksınız!" yanıtını verdi.