Çocuklar Duymasın'ın Meltem'i Pınar Altuğ: Eksi 25 derecede karavanda uyuduk!

Son dönemde paylaştığı spor videoları ile adından söz ettiren ünlü oyuncu Pınar Altuğ, önceki gün bir alışveriş merkezinde görüntülendi. Basın mensupları ile sohbet eden Pınar Altuğ, ''Eksi 25 derecede karavanda uyuduk'' sözleri ile dikkat çekti.

Çocuklar Duymasın dizisinde hayat verdiği Meltem karakteri ile hafızalarda yer edinen Pınar Altuğ, Etiler'deki bir alışveriş merkezinde objektiflere yansıdı.

Altuğ, "Hayatımda ilk defa deneyimlediğim bir şeydi. Zaten 1.5 senedir yoga yapıyorum. Pandemi koşullarıyla online haftada bir gün yapıyorduk. Enteresan bir deneyim oldu. Şunu fark ettim; '30 senedir çalışıyorum ve hiçbir anında kendi kendime kalıp hiçbir şey düşünmeyeyim demedim'. Yoga yaparken hiçbir şey düşünmüyorsun. Çok kendi kendime kaldığım güzel bir süre oldu" dedi.

"EKSİ 25 DERECEDE KARAVANDA UYUDUK"

Ailesi ile birlikte karavan tatillerine devam ettiklerini de sözlerine ekleyen Pınar Altuğ, "Pandemi sonrası büyük otellere gitmek yerine böyle bir çözüm bulduk. Karavan konaklamak için iyi bir yöntem. Soğukta çadırda yatmak benim için yürek ister. Eksi 25 derecede karavanda uyuduğumuz zaman oldu. Kartalkaya'da hiç soğuğu hissetmedik. Orada araçta uyumak yasak. Oteller bölgesinde ya da yol boyunca karavanda konaklayamıyorsunuz. Ancak arazide konaklamanız lazım. Biz arkadaşımızın bahçesine girdik. Karavancılar bu hataya girmesinler" şeklinde konuştu.