Çocuklar Duymasın'ın Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol isyan etti! 'Ölünce haber vereceğim'

Bir döneme damgasını vuran Çocuklar Duymasın dizisinde Çaycı Hüseyin karakteri ile hafızalarda yer edinen Alparslan Özmol, sosyal medyada hakkında çıkan 'Öldü' haberlerine sonunda isyan etti. Özmol, 'Ölünce haber vereceğim' dedi.

2000'li yılların en popüler yapımlarından olan başrollerinde Pınar Altuğ ve Tamer Karadağlı'nın rol aldığı Çocuklar Duymasın dizisinin Çaycı Hüseyin'i Alparslan Özmol, isyan bayraklarını çekti. Sosyal medyada sık sık ödlüğü yönünde paylaşım yapanlara tepki gösterdi.

'TIK UĞRUNA ŞEREFİNİ SATMAK OLUYOR'

Özmol, 'Bir görselimi alıp, internet sitesine koyup, ‘Şok şok şok, Çaycı Hüseyin’e bir şey oldu’ yazıyorlar. Tıkladığında içeriğinde oyun sitesi çıkıyor. Bir tık uğruna şerefini satmak gibi bir şey oluyor. Sürekli ‘Öldün mü ağabey? Cenazen Konya’dan kalktı. Konya’da deniz mi var’ gibi anlamsız espriler yapılıyor. Bir gün öleceğiz bu sefer de inanmayacaklar' dedi.

'ÖLÜNCE HABER VERECEĞİM'

Açıklamalarına devam eden Özmol, 'Koronavirüsten öldü dediler, uçak kazasında öldü dediler. Bir gün öleceğiz, bu sefer de ‘Yok canım ölmedi, yaşıyor’ diyecekler. Arkadaşlar, ben yaşıyorum. Öldüğüm zaman size haber vereceğim. Adamı hasta etmeyin.' şeklinde konuştu.

Kaynak: DHA