Alp Eren Khamis'i görenlerin ağzı açıkta kalıyor! Çocuklar Duymasın'da Selami'nin oğlu Beton Orçun büyüdü!

Bir zamanların fenomen dizisi Çocuklar Duymasın'ın çocuk oyuncusu büyüdü. Dizide Light Selami ve Gönül'ün çocuklarını canlandıran Beton Orçun, şimdilerde genç kızların ilgi odağı haline geldi. Önümüzdeki ay 19 yaşına girecek olan Alp Eren Khamis, sosyal medyada paylaşımları ile büyük beğeni alıyor.


Çocuklar Duymasın'da Selami'nin oğlu Beton Orçun'u canlandıran oyuncu Alp Eren Khamis bambaşka biri oldu! Son yılların başarılı çocuk oyuncuları arasında yer alan Khamis, görenlerin ağzını açıkta bırakıyor. Hem dizide hem de gerçek hayatta ona annelik eden Çocuklar Duymasın'ın Gönül'ü Zeyno Günenç, sosyal medya hesabından sık sık Alp Eren Khamis'in fotoğraflarını paylaşıyor. Küçük oyuncu değişimiyle dikkatleri üzerine çekti. Dizide hem tatlılığı hem de bilmiş halleri ile sevdiğimiz Çocuklar Duymasın'ın Beton Orçun'u Alp Eren Khamis'e dair tüm merak edilenler...

Çocuklar Duymasın'da annesi Gönül'ü canlandıran Zeyno Günenç'in sosyal medya hesabından paylaştığı kareler sayesinde oyuncu yeniden gündeme geldi.

Annesini küçük yaşta trafik kazası sonrası kaybeden Beton Orçun Alp Eren Khamis'i hiç bir zaman yalnız bırakmayan Zeyno Günenç'in paylaşımına beğeni yağdı.

Çocuklar Duymasın'da annesi Gönül'ü canlandıran Zeyno Günenç'in sık sık sosyal medya hesabından paylaştığı Alp Eren Khamis'in son hali çok konuşuldu.

Geçtiğimiz yıl 18. yaş gününde paylaşığı bu kareler ile Alp Eren Khamis'i kutlayan Zeyno Günenç elini genç oyuncunun üzerinden hiç çekmiyor.

2018 yılında trafik kazası sonucu kaybettiği annesinin acısı ile sarsılan Alp Eren Khamis'in her zaman destekçisi olan sevilen oyuncu son olarak yaptığı paylaşım ile takipçilerinin gönlünü kazandı.

Önümüzdeki ay 19 yaşına basacak olan Beton Orçun Alp Eren Khamis yakışıklılığı ile dikkat çekti.

Spor salonuna vakit geçirdiği belli olan Alp Eren Khamis'e beğeni ve yorum yağdı.

"Bu kadar değişimi beklemiyorduk" yorumları yapılan Alp Eren Khamis mankenlere taş çıkardı.

Lübnan asıllı bir babanın oğlu olan Alperen Khamis annesini kaybettiği kazada ağır yaralanmış ve uzun süre tedavi görmüştü. Alp Eren Khamis, 14 Temmuz 2003 yılında İstanbul'da dünyaya geldi.

Çok küçük yaşlardan itibaren sinema ve dizi filmlerinde oyunculuk yaptı.

Başrollerini Tamer Karadağlı, Pınar Altuğ, Zeyno Günenç ve Volkan Severcan'ın başrollerini paylaştığı Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Orçun Karakteriyle tanındı.