Çocuklar babalarının evine gitmek istemiyor

Boşanmış aileler arasında yaşanan velayet tartışmasına Seçkin Piriler de veryansın etti. Piriler, çocukları Hakan ve Volkan'ın üvey anneleri Kıvılcım Ural'la görüşmek istemediğini söyledi. 

1

Neslihan KESKİN

Duman grubunun solisti Kaan Tangöze, çocukları Hakan ve Volkan'la ilişki günlerinin değiştirilmesi için eski manken Seçkin Piriler'e, dava açtı. Çocuklarıyla daha fazla vakit geçirmek isteyen ünlü şarkıcının bu isteği üzerine Piriler davanın reddini istedi. Ünlü manken, "Çocuklarım babalarının yeni eşini (Kıvılcım Ural) görmek istemiyor. Çocukların yeni bir anneyle her hafta sonu birlikte olmaya zorlanması onların yararına değildi. Davacı babada boşanma protokolünde yer alan günlerin dışında çocukları istediği zaman yanında götürmektedir. Ayrıca Kaan Tangöze’nin annesi tarafından çocuklar annelerine karşı doldurulmaktadır" ifadelerine yer verdi. 

Kaan istediği zaman geliyor

AKŞAM'ın ulaştığı Seçkin Piriler ise "Dava dilekçesi avukatım aracılığıyla yapılmıştır. Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Eski eşim istediği zaman eve gelebiliyor. Şu an bile evde. Çocuklarım mutlu" dedi. 

Üvey annelerini sevmiyorlar

AKŞAM, boşanmış anne ve babaların yaşadığı 'çocuk velayet' sorunlarını 'İcralık çocuk dramı bitsin' başlıklı manşetiyle duyurmuştu. Üvey anne dayağından korktuğu için babasının yanına gitmek istemeyen B.B.A gibi Piriler de Hakan ve Volkan'ın Ural'ın yanına gitmek istemediğini savundu.