Clint Eastwood'dan yeni film müjdesi geldi

93 yaşındaki ünlü oyuncu ve yönetmen Clint Eastwood ilerleyen yaşına rağmen çalışmalarına devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bir röportaj veren Clint Eastwood yeni bir filmin yönetmenliğini üstlendiğini açıkladı.

Yaşamını son dönemde gözlerden uzak sürdürmeyi tercih eden Clint Eastwood, Jane Goodall'ın konuğu oldu. 31 Mayıs'ta 94 yaşına girecek olan Clint Eastwood, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Habertürk'te yer alan habere göre; İlerleyen yaşına rağmen Clint Eastwood sinemadan emekli olmadığını, hâlâ Hollywood için çalıştığını anlattı. Clint Eastwood, şu sıralar başrollerini Nicholas Hoult ve Toni Collette'in paylaştığı 'Juror No. 2' adlı filmi üzerinde çalışıyor. Sanatçı, yakında çıkacak olan bir yargılama hikâyesi filminin yönetmenliğini ve yapımcılığını üstleniyor.

Film, bir cinayet davasında kurbanın ölümünde bir payı olabileceğinden şüphelenilen bir jüri üyesini konu alıyor. 2 numaralı jüri üyesi, jürinin kararını etkilemek ve kendi sırrını korumak için mi mücadele edeceği yoksa katıldığı adalet sistemine teslim mi olacağı konusunda ahlaki bir çıkmaza yakalanmıştır.